Η θάλασσα καταπίνει τη βίλα του Donald Trump στη Φλόριντα!

0

Άμα θέλει η ζωή κάνει όμορφα παιχνίδια! Ο Donald Trump, αυτός ο απερίγραπτος τύπος που τερματίζει τη γραφικότητα, είναι από τους πλέον φανατικούς πολέμιους της κλιματικής αλλαγής και πιστεύει πως όλα όσα λέγονται γι’ αυτή είναι ανοησίες και υπερβολές. Μάλιστα την περιγράφει ως μία απάτη των Κινέζων που την χρησιμοποιούν για να «παίζουν» με τα μυαλά του κόσμου! Την ώρα όμως που θα ήθελε την Αμερική και ολόκληρο τον κόσμο να γεμίζει από εργοστάσια και φουγάρα, βλέπει την στάθμη της θάλασσας στη Φλόριντα να ανεβαίνει επικίνδυνα και να καταπίνει την αγαπημένη του βίλα στο Palm Beach! To λες και κάρμα!
Η περίφημη Mar-a-Lago κατοικία του υπολογίζεται πως μέχρι το 2030 θα βρίσκεται ολόκληρη κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας! Σίγουρα μέχρι τότε μπορεί και να μας έχει απαλλάξει και ο ίδιος από την παρουσία του, ωστόσο αυτό το νέο θα μπορούσε να κάνει εκατομμύρια να χαμογελάσουν από ικανοποίηση! Αφήστε που υπάρχει περίπτωση να την έχει σαρώσει νωρίτερα κάποια τροπική καταιγίδα. Αμήνα και πότε!
Σίγουρα το θέμα αφορά κι άλλους λιγότερο «διαβολικούς» κατοίκους της Φλόριντα που έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα τα επόμενα χρόνια, αφού μέρα με τη μέρα οι παραλίες εξαφανίζονται και οι δρόμοι πλημμυρίζουν. Γιατί η κλιματική αλλαγή δεν είναι μία «γραφικότητα»…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.