Αυτά τα bonsai είναι φτιαγμένα από μεταλλικό σύρμα

0

Ο Matthew Gollop είναι εδώ για να καθησυχάσει όλους εκείνους που λατρεύουν τα bonsai αλλά τρέμει η ψυχή τους μην πάθουν τίποτα. Η εταιρεία του Metal Bonsai, όπως μπορείτε να καταλάβετε και από την επωνυμία της ειδικεύεται στο να φτιάχνει bonsai από μεταλλικό σύρμα. Κάθε δεντράκι είναι ένα έργο τέχνης, πανέμορφο και σίγουρα ανθεκτικό.
Πως του ήρθε η ιδέα; Όλα έγιναν τυχαία ενώ έπαιζε με το φελό μίας σαμπάνιας. Ενώ κρατούσε το μεταλλικό σύρμα που είναι γύρω από το φελό άρχισε να φτιάχνει ασυναίσθητα ένα δέντρο. Βάλτε και την αδυναμία που έχει στα bonsai και τα υπόλοιπα όπως λένε είναι ιστορία!
Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 55 δολάρια και φτάνουν στα 355 στα πιο σύνθετα bonsai. Εάν θέλετε να δείτε πως γίνεται η όλη διαδικασία ο Gollop έχει ένα πολύ ενδιαφέρον infographic που θα σας διαφωτίσει.

Wire-Tree-Sculpture-Metal-Bonsai-1 Wire-Tree-Sculpture-Metal-Bonsai-2 Wire-Tree-Sculpture-Metal-Bonsai-4 Wire-Tree-Sculpture-Metal-Bonsai-5 Wire-Tree-Sculpture-Metal-Bonsai-6 Wire-Tree-Sculpture-Metal-Bonsai-8 Wire-Tree-Sculpture-Metal-Bonsai-11

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.