Το έξυπνο σπίτι της Apple ξεκινά από αυτό το ηχείο!

0

Το HomePod είναι ένα έξυπνο ηχείο που παρουσίασε μόλις η Apple. Με αυτό, η πλουσιότερη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο αναμετράται πλέον στον χώρο της οικιακής δικτύωσης και τη παροχής φωνητικών υπηρεσιών με τη Google και την Amazon. Αμφότερες έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα δικά τους Home και Echo.

Πρόκειται για ένα έξυπνο ηχείο, που συνδέεται ασύρματα στο δίκτυο και υποστηρίζει τη λειτουργία της Siri – της υπηρεσίας φωνητικής διαχείρισης και ενημέρωσης της Apple. Πρακτικά θα μπορεί να λειτουργήσει ως κέντρο διασύνδεσης άλλων οικιακών συσκευών και αξεσουάρ, στο πρότυπο που της εφαρμογής Home για τις iOS συσκευές. Η Apple υποστήριξε ότι τα καταφέρνει εξαιρετικά και ως ηχείο, διαχέοντας τον ήχο προς όλες της κατευθύνσεις και γεμίζοντας ακόμα και έναν σχετικά μεγάλο χώρο.

homepod-siri-interact

Ενσωματώνει το ίδιο επεξεργαστή που έχουν και τα νεότερα iPhone και θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο, αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία και άλλες μεγάλες αγορές.

Παράλληλα, η Apple ανακοίνωσε τις νέες εκδόσεις των λειτουργικών της συστημάτων (macOS High Sierra, iOS 11, tvOS 11 και watchOS 4), οι οποίες εστιάζουν στη μηχανική μάθηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων του κάθε χρήστη και ενσωματώνουν πλήθος βελτιωμένων λειτουργιών. Θα είναι δωρεάν διαθέσιμες από το Φθινόπωρο.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.