Το Masseria Moroseta είναι ένα ονειρεμένο καλοκαιρινό καταφύγιο

0

Ειλικρινά θα θέλαμε να σφίξουμε το χέρι του Andrew Totter, που σχεδίασε αυτό το πανέμορφο καλοκαιρινό «bed and breakfast» που περιμένει τους τυχερούς επισκέπτες για να χαλαρώσουν και να διακοπεύσουν. Ο ιδρυτής του Openhouse Magazine, έφτιαξε ένα ονειρεμένο πετρόχτιστο οίκημα μέσα σ’ ένα μεγάλο κτήμα με ελιές, λίγα μόλις λεπτά έξω από την πόλη Ostuni της Ιταλίας.
Χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές και ντόπια υλικά και βασιζόμενος στα παλιά μοντέλα των αγροτόσπιτων, ο Totter δημιούργησε κάτι που είναι πανέμορφα μοντέρνο, εκπληκτικά σοφιστικέ και τόσο μαγικά απλό. Είναι τόσο λιτό και απέριττο που σου προκαλεί μοναδικά συναισθήματα αφού το μάτι πέφτει στα απολύτως απαραίτητα που την ίδια στιγμή είναι τόσο μοναδικά αφού δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.
Οι τοίχοι έχουν ανακυκλωμένο μονωτικό υλικό κάτι που γλυτώνει δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη το χειμώνα, ενώ υπάρχουν panel που φροντίζουν για τον ηλεκτρισμό και τη θέρμανση για τις δύο σουίτες και τα τέσσερα δωμάτια, που το κάθε ένα έχει τη δική του βεράντα. Από την κοινή για όλους πισίνα μπορείς να χαζεύεις ατελείωτα την Αδριατική.
Εάν θέλετε να κλείσετε καμία μέρα ρίξτε μία ματιά στο επίσημο website και μακάρι να βρεθείτε κάποια στιγμή εκεί!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.