Οι κουζίνες και τα πλυντήρια των AEG – Electrolux πρωταγωνιστούν στην IFA 2017!

0

H AEG έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στις καρδιές του καταναλωτικού κοινού, καθώς συνδυάζοντας την Γερμανική τεχνολογική υπεροχή με την υψηλή ποιότητα κατασκευής, δεν χωράει αμφιβολία ότι οι οικιακές συσκευές της αποτελούν μία πραγματική «επένδυση» για το σπίτι.

Στην IFA 2017 είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα από κοντά τις λευκές συσκευές της AEG και δεν σας κρύβουμε ότι μείναμε ενθουσιασμένοι με τα εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Οι φούρνοι μάλιστα της AEG ξεχωρίζουν για τον απίστευτα καινοτόμο χαρακτήρα τους, καθώς εν αντιθέσει με τις παραδοσιακές συμβατικές προτάσεις έχουν υιοθετήσει την τεχνολογία ατμού, ο οποίος μπορεί να κάνει την γεύση πιο έντονη, διατηρώντας παράλληλα την υφή και το χρώμα, με αποτέλεσμα το φαγητό σας να παραμένει πάντοτε τραγανό. Η πολυτέλεια ενώνεται με τις υψηλές επιδόσεις και το τελικό αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι θα σας οδηγήσει στα μονοπάτια της απόλαυσης…

 

Περνώντας στα πλυντήρια ρούχων, η AEG και η Electrolux έχουν δημιουργήσει μία εκπληκτική γκάμα από μοντέλα που απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια και καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών όσο εξεζητημένες και εάν είναι! O ατμός είναι και πάλι εδώ το «μυστικό» που παρέχει τέλειες πλύσεις, βελτιστοποιώντας την απόδοση του απορρυπαντικού σας στο έπακρον, ενώ μάλιστα τα πλυντήρια της AEG / Electrolux σας δίνουν τη δυνατότητα να πλύνετε με ασφάλεια τα μάλλινα ρούχα σας!

Φυσικά, τα παραπάνω δεν είναι τα μόνα προϊόντα που κατασκευάζουν οι AEG / Electrolux, καθώς στην εξαιρετικά πλούσια γκάμα τους είχαμε την ευκαιρία να δούμε ηλεκτρικές σκούπες και άλλα αξεσουάρ που αν μη τι άλλο κατάφεραν να μας καταπλήξουν και να μας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις! 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.