Οικονομικές προσφορές στις συσκευές σιδερώματος της Philips από τον Κωτσόβολο!

0

Ο Κωτσόβολος μας έχει συνηθίσει σε σούπερ οικονομικές προσφορές που σχετίζονται με πολλά από τα προϊόντα του. Πρόσφατα κάνοντας μία διαδικτυακή βόλτα στην ιστοσελίδα του Κωτσόβολου, εντοπίσαμε μία σειρά από οικονομικές προσφορές που σχετίζονται με συσκευές σιδερώματος που φέρουν το γνωστό brand της Philips και που φτάνουν ακόμη και το 20%.


Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς κάνοντας click εδώ, θα βρείτε όλη την πλούσια γκάμα των προϊόντων σιδερώματος της Philips, με προτάσεις που μπορούν να καλύψουν πλήρως τόσο τις ανάγκες σας όσο και το… πορτοφόλι σας. Εάν για παράδειγμα ψάχνετε για ένα σχετικά ακριβό σίδερο που όμως να διακρίνεται για τα ανεπτυγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του και τις εκπληκτικές δυνατότητες του. Για παράδειγμα σε αυτή την «premium» κατηγορία μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στο Σύστημα σιδερώματος Philips GC9642/60 με 7,2 bar πίεση ατμού για εξαιρετικά αποτελέσματα, με τιμή στα 355 από τα 439 ευρώ (όφελος 88 ευρώ). Ήσυχο στη λειτουργία του αλλά συγχρόνως πολύ ισχυρό, το GC9642/60 είναι βέβαιο ότι θα μετατρέψει το σιδέρωμα από βαρετή διαδικασία σε μία μίνι απόλαυση. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και το Σύστημα σιδερώματος Philips GC9630/20 με 6,7 bar πίεση, αποτελώντας μία εξίσου δυνατή πρόταση, την οποία θα την βρείτε στα 299 ευρώ, εξασφαλίζοντας 80 ευρώ καθώς η κανονική τιμή του ανέρχεται στα 379 ευρώ.


Τα παραπάνω μοντέλα ανήκουν στην ακριβή «premium» κατηγορία, όμως εάν ψάχνετε για κάτι πιο οικονομικό, η πλούσια προϊοντική γκάμα της Philips σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, καθώς θα βρείτε συσκευές σιδερώματος που κυμαίνονται κοντά στα 50 με 100 ευρώ. Οι επιλογές είναι μπόλικες και μία βόλτα από το official website του Κωτσόβολου είναι αρκετή για να σας δώσει τη δυνατότητα να επιλέξετε το σίδερο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και στο πορτοφόλι σας.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.