Σούπερ προσφορά στα MediaMarkt! Αφυγραντήρας Nobu Guru 10l στα 99 ευρώ!

0

Η υπερβολική υγρασία σίγουρα αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα για πολλούς από εμάς. Ειδικότερα στα παλαιότερης κατασκευής σπίτια αυτό το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα οξυμένο και γίνεται ακόμη χειρότερο όσο ο καιρός γίνεται πιο υγρός. Σε πολλές περιπτώσεις η λύση ενός αφυγραντήρα αποτελεί «επιτακτική ανάγκη». Το καλό νέο στην υπόθεση είναι ότι οι αφυγραντήρες τελευταίας τεχνολογίας όχι μόνο δεν κοστίζουν αρκετά, αλλά παράλληλα προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Εάν σας ενδιαφέρει λοιπόν να αγοράσετε έναν αφυγραντήρα φυσικά και δεν χρειάζεται  καν να ξοδέψετε αρκετά χρήματα, ούτε καν 100 ευρώ όπως με την περίπτωση του Nobu Guru 10l., ο οποίος διατίθεται από το δίκτυο καταστημάτων των MediaMarkt!

Ο αφυγραντήρας Nobu Guru είναι η ολοκληρωμένη λύση αφύγρανσης για το σπίτι, καθώς δύναται να καλύψει χώρους έως και 40 τετραγωνικά μέτρα, ενώ προσφέρει ισχύς αφύγρανσης 10 λίτρων την ημέρα. Αποδίδει αποτελεσματικά σε θερμοκρασίες από 5 μέχρι 35C, ενώ χάρη στη λειτουργία συνεχούς αφύγρανσης σας δίνει τη δυνατότητα για στέγνωμα των ρούχων που βρίσκονται στην απλώστρα, μέσα στο σπίτι. Επιπλέον, η αθόρυβη λειτουργία του, προσφέρει την ησυχία και ηρεμία που χρειαζόμαστε όλοι όταν χαλαρώνουμε στο σαλόνι ή κατά τη διάρκεια του ύπνου, τις νυχτερινές ώρες. Παράλληλα, διαθέτει προστασία υπερχείλισης για ομαλή και ασφαλή λειτουργία, η οποία ειδοποιεί όταν το δοχείο νερού γεμίσει, ώστε να το αδειάσετε και να συνεχίσετε τη λειτουργία του. Επίσης, σε περίπτωση που επιθυμείτε να ξεγνοιάσετε μια για πάντα με το άδειασμα του δοχείου, υποστηρίζεται δύνατότητα σύνδεσης του αφυγραντήρα απευθείας με την αποχέτευση, ώστε να πραγματοποιείται συνεχής αποστράγγιση, κάτι που επίσης εξαλείφει τις πιθανές διαρροές.

Αναμφίβολα, ο Nobu Guru αποτελεί μία μοναδική λύση, η οποία το σημαντικότερο είναι ότι θα σας κοστίσει… ελάχιστα και για περισσότερο info δεν έχετε πάρα να πατήσετε εδώ!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.