Κάντε τα μαξιλάρια της βεράντας αδιάβροχα εύκολα και οικονομικά!

0

Τα αδιάβροχα μαξιλάρια είναι απαραίτητα για τη βεράντα σας, αφού έτσι δεν θα ανησυχείτε ούτε για ξαφνικές καλοκαιρινές βροχές ούτε για άτακτους λεκέδες.

Μπορεί το υπνοδωμάτιο να είναι ο αγαπημένος σας χώρος αλλά όσο ανοίγει ο καιρός η βεράντα αρχίζει να κερδίζει έδαφος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να κάθεστε στην όμορφη βεράντα σας πίνοντας ένα ποτήρι λευκό κρασί και συνομιλώντας χαλαρά με τους φίλους σας.

Τα έπιπλα της βεράντας πρέπει να είναι αναπαυτικά και άνετα για να μπορείτε να περνάτε εκεί αρκετές ώρες χωρίς να κουράζεστε αλλά επιπλέον πρέπει να είναι και αδιάβροχα. Οι καλοκαιρινές βροχές, το συχνό πλύσιμο της βεράντας και οι απρόσεκτοι επισκέπτες μπορούν να αποβούν μοιραία για τα μαξιλάρια των επίπλων σας. Πώς θα μπορέσετε να αποκτήσετε αδιάβροχα μαξιλάρια χωρίς μεγάλες δαπάνες πολλών χρημάτων;

Ψάξαμε και βρήκαμε τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε αδιάβροχα μαξιλάρια και σας τους παρουσιάζουμε.

Σπρέι Υπάρχουν στο εμπόριο αρκετά σπρέι που υπόσχονται να δώσουν αδιάβροχο κάλυμμα στα μαξιλάρια σας. Δεν είναι όλα καλά αλλά ψάχνοντας μπορείτε να βρείτε πολλά σπρέι ακόμα και στο ίντερνετ που δεν κοστίζουν πάνω από 15 ευρώ και θα σας προσφέρουν ένα αρκετά ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Βάλτε το σπρέι στα μαξιλάρια σας και αφήστε τα για 24 ώρες να απορροφήσουν το υλικό πριν δοκιμάσετε να τους ρίξετε νερό.

Επιλέξτε το κατάλληλο σπρέι Προσέξτε να επιλέξετε το κατάλληλο σπρέι καθώς κυκλοφορούν διάφορα σπρέι για διαφορετικά υλικά. Για παράδειγμα, αν έχετε βαμβακερά μαξιλάρια θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο σπρέι για βαμβάκι. Επίσης προσέξτε να ψεκάσετε τα μαξιλάρια σας σε ανοιχτό χώρο και ενώ φοράτε μάσκα γιατί οι μυρωδιές και οι αναθυμιάσεις μπορεί να είναι βλαβερές.

Μην λυπάστε το σπρέι Ψεκάστε αρκετά την μια επιφάνεια του μαξιλαριού και αφήστε να στεγνώσει καλά πριν ψεκάσετε και την άλλη μεριά. Μην τσιγκουνεύεστε το σπρέι. Πρέπει να μπει αρκετή ποσότητα παντού για να είναι αποτελεσματικό.

Βάλτε βινύλιο Μια άλλη λύση, αν και λίγο δύσκολη στην εφαρμογή, είναι να σιδερώσετε βινύλιο πάνω στα μαξιλάρια σας. Αγοράστε αρκετό ειδικό βινύλιο ώστε να καλύπτεται όλη η επιφάνεια του μαξιλαριού και στη συνέχεια σιδερώστε καλά το βινύλιο ώστε να κολλήσει πάνω στο ύφασμα. Καλό θα ήταν να το κάνετε πάνω στις μαξιλαροθήκες αφού έχετε αφαιρέσει τα μαξιλάρια και αφού σταθεροποιηθεί το βινύλιο, να τοποθετήσετε τα μαξιλάρια μέσα στις θήκες τους. Κάνοντας με αυτόν τον τρόπο τα μαξιλάρια σας αδιάβροχα θα πρέπει να προσέχετε μην τυχόν εισβάλλει το νερό μέσα από το φερμουάρ.

Πλαστικό κάλυμμα Αρκετοί άνθρωποι επιλέγουν την εύκολη λύση και βάζουν πλαστικά καλύμματα στα μαξιλάρια τους. Το καλό με τα πλαστικά καλύμματα είναι πως προφυλάσσουν τα μαξιλάρια σας από υγρασία και είναι εύκολα στην εφαρμογή. Το αρνητικό που έχουν είναι πως είναι λίγο αντιαισθητικά.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.