Τα πιο αστεία καπάκια τουαλέτας

0

Το να έχεις ένα απλό μονόχρωμο καπάκι τουαλέτας φαίνεται πως τελικά δεν είναι τόσο in όσο πίστευες. Έτσι λοιπόν βρήκαμε όλα εκείνα τα πανέμορφα καθίσματα τουαλέτας που εντυπωσιάζουν και εδώ είναι τα επτά καλύτερα.

7 – Κάθισμα πιάνο

piano-toilet-seat-mahogany

Αν είστε ένας εκκολαπτόμενος πιανίστας ή ίσως ένας ολοκληρωμένος δάσκαλος που λατρεύει το πιάνο, αυτό πρέπει να είναι το κάθισμα της τουαλέτας σας. Ίσως ο Elton John έχει ένα ίδιο σπίτι του!

6 – Χρυσός θρόνος

a4f90e79db0b3f9346a16736c116de12

Ναι, καλά κατάλαβες, αυτό είναι ένα χρυσό κάθισμα τουαλέτας που η αξία του υπερβαίνει τα $ 64.000 και ανήκει στο βασιλιά του στυλ, Tyga. Φυσικά βρίσκεται μέσα στο αρχοντικό του στη Καλιφόρνια που αξίζει $ 6.5 εκατομμύρια

5 – Ταραντούλα

236dc40b3a0cfce47c3b7d22ff7fa9bc

Όχι αυτό δεν είναι η νέα ταινία Arachnophobia, αλλά ένα ανατριχιαστικό κάθισμα τουαλέτας που όσοι το βλέπουν μάλλον θα αποφεύγουν να κάτσουν για ευνόητους λόγους. Άουτς!

4 – Κάθισμα Χάρι Πότερ

hp-toilet

Αν λατρεύεις τον Χάρι Πότερ και η ιδανική στιγμή για να απολαύσεις το βιβλίο σου είναι η ώρα που είσαι στη τουαλέτα τότε αυτή είναι μια καλή αγορά για εσένα, fan της μαγείας.

3 – Hello Kitty

423786-2

Η αγαπημένη γατούλα έχει κατακλύσει όλα τα είδη που θα μπορούσε εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτή τη φορά όμως μαθαίνει στους μικρούς μας φίλους πως να χρησιμοποιήσουν τη τουαλέτα.

2 – Καπάκι με LED

zoom-8790-01

Πώς θα σου φαινόταν το φως της τουαλέτας να άναβε αυτόματα με το που καθόσουν στο κάθισμα; Έρχεται σε ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζει σε κάθε μπάνιο.

1 – Glow Go

glow-in-the-dark-toilet-seat1

Όταν στη μέση της νύχτας αναγκάζεσαι να πας τουαλέτα και δε θέλεις να ανάψεις το φως γιατί θα ενοχλήσεις τους υπόλοιπους αυτή τη τουαλέτα είναι η επιλογή σου.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.