Το Aquamatic της Candy πάει παντού! Και ένας τυχερός θα το πάρει μαζί του!

69

Είναι το πιο μικρό αλλά θαυματουργό της αγοράς. Είναι το πλυντήριο που φέρει την υπογραφή της αξιοπιστίας και της τεχνολογίας της Candy και είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια. Σε όλους εσάς που δεν ξέρετε τι σημαίνει και ούτε θα χρειαστεί καν να μάθετε στο κοντινό τουλάχιστον μέλλον, τι εστί πλυντήριο με τεράστια χωρητικότητα. Εσείς έχετε προβλήματα μικρών διαστάσεων που θέλετε να τα ξεπ-λύνετε άμεσα, γρήγορα και οικονομικά! Και το Aquamatic είναι φτιαγμένο για τέτοιες αποστολές!

Είτε είστε single που δεν βάζετε τα τρελά πλυντήρια, είτε ζευγάρι που δεν έχετε ακόμα τα έξτρα ρούχα των παιδιών, είτε φοιτητής που θέλετε ένα γρήγορο πλύσιμο σ’ ένα μικρό φορτίο ρούχων! Και όχι μόνο! Εάν διαθέτεις ένα μικρό σπίτι όπου τα τετραγωνικά δεν βοηθάνε, το Aquamatic χωράει παντού. Το λέει και το εννοεί. Κάτω από το νιπτήρα, μέσα στο ντουλάπι, δίπλα από την μπανιέρα. Και πως να μην τα καταφέρνει από την στιγμή που οι διαστάσεις του είναι μόλις 75 ύψος, 46,3 βάθος, 52 πλάτος!

H Aquamatic σειρά της Candy είναι ένα μινιόν θαύμα, το μοναδικό στο είδος του πλυντήριο στην αγορά, που μέχρι και στο αυτοκίνητο το βάζεις και το παίρνεις μαζί σου για να το συνδέσεις στη κουζίνα ή στο μπάνιο του εξοχικού! Με νέα ψηφιακή οθόνη, χωρητικότητα 4 κιλά, ενεργειακή κατηγορία Α+ και μοναδικό Ιταλικό σχεδιασμό, είναι έτοιμο να προσφέρει λύσεις σε όλους εσάς που δεν περιμένετε τα ρούχα να κάνουν μία μικρή πυραμίδα για να τα πλύνετε.

Και ξέρετε κάτι; Μπορεί να γίνει δικό σας! Το Cool Home και η Candy προσφέρουν σ’ έναν τυχερό νικητή αυτό το θαυματουργό πλυντήριο για να το πάρει μαζί του!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θέλουμε (1) να αφήσετε το σχόλιό σας κάτω από αυτό το άρθρο, (2) να κάνετε share στο Facebook την εικόνα του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 27 Αυγούστου και ο νικητής θα ανακοινωθεί από το Cool Home.

Καλή σας επιτυχία!

Share it!

69 Σχόλια

  1. Ολυμπια Αντωνοπουλου on

    ΣΑΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΡΆ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ 💜💜💜💜💜

  2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΕΛΑ on

    Εξαιρετικό το δώρο σας! 👍 Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε!!!!! ❤ Μακάρι να είμαι τυχερή! 🌺🌺