Δείτε πως ο πύργος ελέγχου σε αεροδρόμιο της Στοκχόλμης έγινε ένα χλιδάτο διαμέρισμα!

1

Έχουμε δει μέρη και μέρη να μεταμορφώνονται και να τους βγαίνει το home design από εκεί που κανείς δεν το περίμενε. Ωστόσο για πύργο ελέγχου σε αεροδρόμιο που έγινε χλιδάτο διαμέρισμα έχετε ξανακούσει; Εμείς πάντως όχι!
Το rental site HomeAway ανέλαβε να κάνει μία απίθανη ανακαίνιση στον πύργο ελέγχου του Arlanda, το αεροδρόμιο της Στοκχόλμης. Τα 35 τετραγωνικά του χώρου έγιναν ένα πανέμορφο loft με την designer Cilla Ramnek να φτιάχνει ένα πολύ ζεστό ντεκόρ. Έβαλε κουζίνα, κρεβάτι, coffeet table, πολύ γκρι χρώμα και για όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή την εντυπωσιακή πανοραμική θέα φρόντισε ο ίδιος ο πύργος ελέγχου. Φανταστείτε να είσαι εκεί άνετος και χαλαρός και να χαζεύεις τα αεροπλάνα να απογειώνονται καθώς πίνεις τον καφέ σου!
Το όλο concept δεν έγινε τυχαία, αλλά είναι μέρος του διαγωνισμού #HomeAwayArlanda που θα δώσει την ευκαιρία σε πέντε νικητές να απολαύσουν ένα τετραήμερο ταξίδι στα Σκανδιναβικά μέρη, επιλέγοντας ανάμεσα σε Στοκχόλμη, Κοπενχάχη, Ελσίνκι και Όσλο. Οο διαγωνισμός τρέχει μέχρι τις 31 Ιουλίου και εάν ενδιαφέρεστε μπορείτε να ρίξτε μία ματιά εδώ.

https://www.youtube.com/watch?v=gOZgGfIfpPI

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.