Ένας τυχερός θα κερδίσει το νέο φορητό ηχείο PH1 της LG Electronics!

292

Πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, μοναδική κομψότητα, καινοτόμος σχεδιασμός. Το νέο μοντέλο φορητού ηχείου PH1 της LG Electronics (LG) είναι ιδανικό για κάθε λάτρη της μουσικής που δεν θέλει να χάνει νότα ακόμα κι αν χρειάζεται να μετακινείται μέσα στο σπίτι και να αλλάζει δωμάτιο συνέχεια!

Με 360 μοίρες παραγωγής ήχου προς όλες τις κατευθύνσεις το ηχείο αποδίδει κρυστάλλινο ήχο και επιτρέπει στο χρήστη να κινείται ελεύθερα γύρω από το ηχείο χωρίς να αισθάνεται αλλοίωση του ήχου. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο ατμοσφαιρικό φωτισμό που προσφέρει την κατάλληλη LED ατμόσφαιρα ανάλογα με την περίσταση, μπαταρία διάρκειας πέντε ωρών ενώ υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού του τηλεφώνου με το ηχείο. Στην περίπτωση εισερχόμενης κλήσης ο χρήστης μπορεί να διακόψει προσωρινά τη μουσική και να πραγματοποιήσει συνομιλία ανοικτής ακρόασης χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο του ηχείου. Επίσης, μέσω Bluetooth είναι εφικτή η συνεχής ροή μουσικής ασύρματα από κινητές συσκευές!

Για να διεκδικήσεις αυτό το υπέροχο φορητό ηχείο αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 14 Ιουνίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο Cool Home.

Share it!

292 Σχόλια

  1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΕΒΕΛΛΗ on

    Αχχχ ποσο το θελω!!…να απολαμβανω στο τερμα την μουσικουλα μου! σας ευχαριστουμε πολυ!

  2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΥΡΑΚΗΣ on

    Για μοναδικες αποδοσεις και απολαυσεις!!…ολα στο τερμα!

  3. PanagiotaGoutzourela on

    <3 <3 <3   Εξαιρετικό το δώρο σας! 👍 Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε!!!!! ❤ Μακάρι να είμαι τυχερή! 🌺🌺