Είδαμε τις «αθόρυβες» Power Silence της Bosch στην IFA 2016!

0

Η IFA 2016 φθάνει σήμερα στο τέλος της και η αυλαία πέφτει μετά από σχεδόν μια εβδομάδα παρουσιάσεων και ανακοινώσεων νέων προϊόντων. Όπως γνωρίζετε ήδη, το Cool Home βρέθηκε στην έκθεση και όλα τα άρθρα μας θα βρείτε συγκεντρωμένα στην κατηγορία IFA 2016.

bosch power silence (3)

Ένα από τα προϊόνα που μας τράβηξαν την προσοχή ήταν και οι σκούπες της σειράς Power Silence της Bosch. Είναι bagless, στυλάτες και υπόσχονται αθόρυβο και αποτελεσματικό σκούπισμα. Από πλευράς θορύβου, τα 66db είναι όντως λίγα για μια τέτοια σκούπα και το SilenceSound σύστημα είναι υπεύθυνο γι’αυτό. Διαθέτουν ειδικό φίλτρο αλλεργιογόνων και σκόνης HEPA το οποίο πλένεται, ενώ το σύστημα SensorControl ελέγχει διαρκώς την απόδοση της σκούπας.

MCSA01605088_BO_T_12_TBD_BGS5_BGS5SCSIGB_picture_KF2_self_clean_system_ENG_011015_def

Η σειρά αυτή είναι ιδανική για σκληρά πατώματα με απόδοση κατηγορίας Α, ενώ αποδίδει αρκετά καλά και σε χαλιά. Έχει 10 μέτρα ακτίνα χρήσης, 0,9 λίτρα χώρου και εργονομικό σχεδιασμό, ενώ κάθε ένα από τα αξεσουάρ της έχει τη δική του χρησιμότητα, όπως η SilentClean Premium «μύτη» για αθόρυβο καθαρισμό και το Animal 360 kit για τρίχες κατοικιδίων.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.