Οι 5 must-have ηλεκτρικές συσκευές όταν έχουμε παιδιά

0

Σίγουρα ένα σπίτι δεν μπορεί να μην έχει βασικές ηλεκτρικές συσκευές για να είναι λειτουργικό. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες ηλεκτρικές συσκευές που δεν γίνεται να λείπουν από ένα σπίτι, ειδικά όταν κατοικούν παιδιά.

Αν δεν έχουμε όλες μας εικόνα από σπίτια με παιδιά, σίγουρα μπορούμε να φανταστούμε τις ανάγκες του, οι οποίες είναι πολύ πιο απαιτητικές από τότε που κάναμε χαλαρές την εργένικη ζωή μας.

Παρακάτω μπορείς να δεις τις 5 πιο χρήσιμες ηλεκτρικές συσκευές που δεν γίνεται να λείπουν από το σπίτι σου, αν είσαι μανούλα.

Στεγνωτήριο

Φυσικά, παίρνω ως δεδομένο ότι υπάρχει πλυντήριο και δεν πλένεις τα ρούχα στη σκάφη. Το στεγνωτήριο θα σου λύσει τα χέρια, ειδικά όσο τα παιδιά είναι μικρά που κάθε μέρα λερώνονται και αλλάζουν ρούχα. Για να μη μιλήσω για τα φούτερ, τα μπουφάν ή τις άπειρες κάλτσες, που ειδικά τον χειμώνα πρέπει να περιμένεις 5 μέρες για να στεγνώσουν στο μπαλκόνι. Θα το πάω κι ένα βήμα παραπέρα, και θα τονίσω ότι ακόμα κι αν στεγνώσουν γρήγορα, το πιο πιθανό είναι να μυρίσουν τζάκι από την ατμόσφαιρα ή καυσαέριο.

Σκούπα ρομπότ

Περιττό να πω ότι ένα σπίτι με παιδιά λερώνει στον μισό χρόνο. Δεν είναι όμως μόνο εκεί το πρόβλημα. Τα παιδιά, ειδικά όσο είναι αρκετά μικρά, παίζουν μόνο στο πάτωμα. Όλη τους η ζωή και η ανακάλυψη του κόσμου ξεκινάει από το πάτωμα. Αν μια φορά ήθελες καθαρό σπίτι πριν από την μητρότητα, τώρα το πιο πιθανό να έχει γίνει επί 100. Η σκούπα ρομπότ απλά θα γίνει η «κολλητή» σου φίλη, πιστή σύντροφός σου για να σε ξεκουράζει.

Πλυντήριο πιάτων

Δεν είναι τόσο δεδομένο όσο το πλυντήριο ρούχων, αλλά αν δεν έχεις, ήρθε ο καιρός να πάρεις. Έχεις ήδη διαπιστώσει ότι τα πιάτα και τα ποτήρια απλά κάποιος τα γεννάει και στα φέρνει στον νεροχύτη σου  για να σου σπάσει τα νεύρα. Είναι αδιανόητο πώς 2 άτομα, γεμίζετε την γούρνα με άπλυτα πιάτα, οπότε μπορείς να φανταστείς τι έχει να γίνει όταν αποκτήσεις παιδί (αν δεν έχεις ήδη). Ο χρόνος έτσι κι αλλιώς λιγοστεύει όταν γίνεσαι γονιός, οπότε το πλυντήριο πιάτων απλά θα σου λύσει τα χέρια. Φυσικά, ο χρόνος να βάζεις τα πιάτα σε αυτό είναι ακραία λιγότερος από το να τα πλύνεις.

Μπλέντερ

Το πιο πιθανό είναι να έχεις ένα μίξερ. Όμως, σε περίπτωση που δεν έχεις δεν θέλω να σε αφήσω στα σκοτάδια. Ένα μίξερ θα σου χρειαστεί πολύ περισσότερ9ο όταν έχεις παιδιά γιατί, πού αλλού θα κάνεις φρουτόκρεμες; Φυσικά, θα σε βοηθήσει και γενικότερα στο μαγείρεμα.

Σκουπάκι χειρός

Σίγουρα η φίλη σου το ρομπότ θα είναι εκεί να σε στηρίξει, αλλά όσο και να θέλει δεν μπορεί να μαζέψει τα ψίχουλα που μόλις έριξε το παιδί στον καναπέ. Το σκουπάκι χειρός θα είναι έτοιμο για να το πάρεις και σε χρόνο μηδέν να μαζέψεις τα πάντα από όλες τις επιφάνειες. Είναι πολύ βολικό για όλα τα δωμάτια του σπιτιού και αν έχεις ένα παιδάκι δημοτικού, μπορείς να το μάθεις να μαζεύει τις «ζημιές» του μόνο του, αφού θα μπορεί να το κουμαντάρει.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.