Πώς να καταλάβετε ότι το δωμάτιο σας θέλει οπωσδήποτε αλλαγή!

1

Το δωμάτιο είναι ο χώρος που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Για τον λόγο αυτό, πρέπει όχι μόνο να είναι προσεγμένο και καθαρό όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά να είναι έτσι οργανωμένο που να μας δίνει μια ευχάριστη νότα. Το παραμελούμε όμως, ενώ μπορούμε να το αλλάξουμε πολύ εύκολα και πάνω απ’όλα οικονομικά.

Ακολουθούν πέντε τρόποι για το πως μπορείτε να διαμορφώσετε το δωμάτιο σας.

1. Βάλτε θέμα!

Τα περισσότερα δωμάτια δεν έχουν ένα θέμα που να εμπνέουν. Γι’αυτό μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα ή ακόμα και να δοκιμάσετε μια ταιριαστή τριχρωμία και να εμπλουτίσετε τον χώρο με αγαπημένα σχέδια φτιάχνοντας ένα θέμα. Για παράδειγμα:

bedroom theme

2. Άδειοι τοίχοι!

Στην αγορά σίγουρα θα βρείτε φθηνούς πίνακες για να γεμίσετε τους τοίχους. Ακόμα μπορείτε να κρεμάσετε φωτογραφίες και πρόσωπα που αγαπάτε και στιγμές ευχάριστες μαζί τους, γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να ξυπνάτε και να τις αντικρίζετε.

bedroom2

3. Ρούχα σκορπισμένα!

Σύνηθες φαινόμενο να υπάρχουν σκορπισμένα στο δωμάτιο τα άπλυτα, κάτι που είναι τελείως αντιαισθητικό. Η λύση απλή. Αγοράστε ένα καλάθι μόνο για αυτό τον σκοπό. Έτσι θα φαίνεται περιποιημένο και μαζεμένο και πάνω απ’όλα θα αποκτήσετε παραπάνω χώρο!

bedroom3

4. Άβολο κρεβάτι!

Στο κρεβάτι επίσης μπορείτε να περνάτε πολλές ώρες την ημέρα, είτε για να δουλέψετε, είτε για να διαβάσετε και είτε φυσικά να κοιμηθείτε. Επομένως, τα χρώματα του στρώματος που επιλέγετε φροντίστε να είναι κάποιο απ’τα αγαπημένα σας και δώστε προσοχή στην επιλογή των σεντονιών. Φυσικά, καλό θα είναι να το στρώνετε με το που σηκωθείτε από αυτό.

bedroom4

5. Αταξία στα κοσμήματα!

Λόγω ότι τα κοσμήματα είναι άφθονα, βρίσκονται και άτακτα στον χώρο με αποτέλεσμα να μπερδεύονται και να δημιουργούν μια κακή εικόνα στο μάτι. Μια θήκη για να τα κρεμάσετε θα σας λύσουν τα χέρια.

bedroom5

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.