5 πράγματα που μπορείς να βάλεις στο πλυντήριο ρούχων!

0

Στο πλυντήριο για τα ρούχα, δεν έχεις τη δυνατότητα να βάλεις μόνο ρούχα, παπλώματα και κουρτίνες. Μπορείς να καθαρίσεις κι άλλα πράγματα που δεν ήξερες. Αντί λοιπόν να τα βάλεις στην μπανιέρα για να τα τρίψεις ώστε να καθαρίσουν, βάλ’τα στο πλυντήριο για να γίνει σωστή δουλειά μια και καλή. Ποια είναι αυτά; Διάβασε παρακάτω:

1. Κουρτίνα μπάνιου

Ναι αυτή η πλαστική κουρτίνα που δυσκολεύεσαι κάθε φορά για να την καθαρίσεις. Κάνε την ζωή σου εύκολη και βάλ’τη στο πλυντήριο.

2. Μαξιλάρια

Πριν βάλεις τα μαξιλάρια στο πλυντήριο, πρέπει πρώτα να τσεκάρεις αν έχουν κάποια τρύπα ή όχι. Αν ναι, τότε απλά πέταξε τα.

πλυντηριο

3. Πατάκια αυτοκινήτου

Αντί να δίνεις χρήματα στα καθαριστήρια των αυτοκινήτων, προτίμησε να το καθαρίσεις με τα χεράκια σου. Βάλε τα πατάκια στο πλυντήριο σου χωρίς να ανησυχείς για τίποτα. Η δουλειά θα γίνει σωστά.

4. Στρώμα γυμναστικής

Το οποίο ίσως δεν έχεις πλύνει και ποτέ. Το στρώμα γυμναστικής γεμίζει συνεχώς βακτήρια από τον ιδρώτα αλλά και από το πάτωμα -ειδικά αν το χρησιμοποιείς για το γυμναστήριο-. Στο πλυντήριο αμέσως, λοιπόν.

5. Λούτρινα αρκουδάκια

Μία φορά τον χρόνο πρέπει οπωσδήποτε να πλένονται. Γι’αυτό δεν υπάρχει καλύτερη λύση απ’το να τα βάλεις στο πλυντήριο να καθαρίσουν εντελώς.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.