Υγρασία, o «άγνωστος» εχθρός της υγείας μας

0

Η υγρασία που έχει την «κακή συνήθεια» να εμφανίζεται στους τοίχους και σε άλλους χώρους του σπιτιού και όταν ξεπερνάει τα φυσιολογικά επίπεδα, δεν προκαλεί μόνο προβλήματα στην αισθητική των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αλλά και σε εμάς του ίδιους. Αν και πολλές φορές λανθασμένα τείνουμε να προσπερνούμε την ύπαρξη και τις βλαβερές συνέπειες της, ωστόσο μια σειρά από πρόσφατες επιστημονικές έρευνες και εμπεριστατωμένες μελέτες έχουν αποδείξει ότι ο σχηματισμός υγρασίας στους χώρους του σπιτιού συνδέεται με μια σειρά από παθήσεις που υποβαθμίζουν και επιδεινώνουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της υγείας μας.

Αναπνευστικά προβλήματα όπως είναι οι ρινίτιδες και το άσθμα (βρογχικό ή αλλεργικό) μπορούν να επιδεινωθούν σημαντικά από τους μύκητες που «κρύβονται» και αναπτύσσονται από την υγρασία. Παράλληλα, οι αλλεργίες βρίσκουν συχνά πρόσφορο έδαφος σε σημεία του σπιτιού που υπάρχει αυξημένη υγρασία ή μούχλα, προκαλώντας έντονη δυσφορία. Και βέβαια δεν είναι μόνο τα παραπάνω, καθώς έχει αποδειχθεί ότι η υγρασία πολλές φορές επηρεάζει αρνητικά τα άτομα που πάσχουν: από αρθριτικά και ρευματικές παθήσεις, καρδιολογικά προβλήματα, ενοχλητικούς πονοκεφάλους και ημικρανίες, αλλά και δερματοπάθειες όπως είναι για παράδειγμα η ακμή και οι μυκητιάσεις.

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, για να βελτιώσουμε την ποιότητα της υγείας μας απέναντι στον «άγνωστο» εχθρό της υγρασίας χρειαζόμαστε την καλύτερη δυνατή άμυνα. Κι επειδή μερικές φορές ο απλός αερισμός των χώρων και το καθάρισμα του σπιτιού δεν επαρκούν (ειδικότερα σε παλιά παραθαλάσσια ισόγεια σπίτια), η καλύτερη λύση που σας προτείνουμε είναι ένας αφυγραντήρας που να ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην αφύγρανση. H Kullhaus, διαθέτοντας στην αγορά μία ευρεία γκάμα προϊόντων στην κατηγορία των αφυγραντήρων προσφέρει αξιοπιστία, ποιότητα κατασκευής και μοναδικές λειτουργίες που δύσκολα μπορεί κανείς να συναντήσει σε άλλα παρεμφερή προϊόντα που βρίσκονται στην αγορά. Κάθε αφυγραντήρας Kullhaus διαθέτει ιονιστή που συμβάλλει καταλυτικά στη βελτίωση της ατμόσφαιρας και της ποιότητας του αέρα, εξαφανίζοντας όλους τους παράγοντες που προκαλούν αλλεργίες. Το καλύτερο «μυστικό» τους βέβαια κρύβεται στην έξυπνη λειτουργία «KullSave», μια υψηλής τεχνολογίας δυνατότητα που όχι μόνο βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά επιπλέον αυξάνει την αντοχή του αφυγραντήρα στο πέρασμα του χρόνου.

Αξιοπιστία, τεχνολογική υπερόχη και οικονομία είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει τους αφυγραντήρες Kullhaus, οι οποίοι αποτελούν την καλύτερη «ασπίδα» σας ενάντια στην απειλή της υγρασίας.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.