20 χρόνια Optimum Media Strom: Εκεί που η Νοημοσύνη του Ύπνου συναντά την κορυφαία Ευεξία

0

H σειρά στρωμάτων Optimum της Media Strom που δημιουργήθηκε για να επαναπροσδιορίσει τον ύπνο στην Ελλάδα συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια. Δύο δεκαετίες καινοτομίας, τεχνογνωσίας και κατανόησης των αναγκών του καταναλωτή καθιστούν την Optimum συνώνυμο της απόλυτης άνεσης και ευεξίας.

Η σειρά Optimum λανσάρεται το 2004 και καθιερώνει στην Ελλάδα τα πρώτα μαλακού – μέτριου τύπου στρώματα, εμπνευσμένη από μία κλινική μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό Lancet που κατέρριπτε τον μύθο του σκληρού στρώματος.

Με στόχο να προβλέπει τις ανάγκες του καταναλωτή, η εξέλιξη είναι στο DNA της Optimum γι’αυτό και επικαιροποιεί τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της μέσα στο χρόνο, περιλαμβάνοντας τα πλέον σύγχρονα 5ης γενιάς στρώματα. Με τεχνολογίες αιχμής, κάθε στρώμα εναρμονίζεται στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε σωματότυπου, προσφέροντας εξατομικευμένη στήριξη και ασύγκριτα πιο ξεκούραστο ύπνο.

Ο κ. Γιώργος Νιάρχος, Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας αναφέρει πως «Η ιδέα για τη δημιουργία της σειράς Optimum ήταν και παραμένει ο συνδυασμός των ευρημάτων της επιστήμης με την απόλυτη άνεση, με στόχο να επαναπροσδιορίσουμε τον ύπνο στην Ελλάδα και το πετύχαμε. Με ανθρωποκεντρική αντίληψη σχεδιάζουμε εξατομικευμένες προτάσεις – λύσεις, ώστε κάθε στρώμα Optimum να συμβάλλει στη μέγιστη ξεκούραση και ευεξία και να αλλάζει τα δεδομένα στην εμπειρία ύπνου διαχρονικά. Χάρη στην «optimum σχέση» αξίας και ποιότητας, η πιστότητα των καταναλωτών που έχουν ταυτίσει τον καλό ύπνο με ένα στρώμα Optimum της Media Strom μας δίνει την δύναμη και την ευθύνη να συνεχίσουμε για τα επόμενα 20 χρόνια!»

Τα χαρακτηριστικά και οι καινοτομίες που κάνουν την Optimum να ξεχωρίζει:

  • Καινοτομία & εξειδίκευση χάρη στο προηγμένο σύστημα πολλαπλών ελατηρίων, MLS Spring System, σχεδιασμένο από την Αθηναϊκή Στρωματοποιία και κατασκευασμένο από την Leggett & Platt, ΗΠΑ.
  • Το μοναδικό σύστημα για κορυφαία στήριξη και άνεση με έως 500 ελατήρια, κατανεμημένα σε έως 5 επίπεδα και 7 ζώνες.
  • Προσαρμόζεται άμεσα στις κινήσεις του σώματος κατά την διάρκεια του ύπνου υποστηρίζοντάς το ενεργά, επιτρέποντας στους μύες να χαλαρώσουν χάρη στην τεχνολογία Active Support.
  • Ασύγκριτη άνεση με την τεχνολογία Season Adapt όπου χάρη στα «έξυπνα» θερμορρυθμιστικά υλικά εξασφαλίζει αίσθηση θαλπωρής το χειμώνα και δροσερή αίσθηση το καλοκαίρι.
  • Μοναδική εμπειρία ύπνου, χωρίς διακοπές, με το πολυζωνικό σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων, τεχνολογία Non Stop Sleep, που είναι ιδανικό για δύο άτομα καθώς απορροφά τις κινήσεις και τους κραδασμούς από την κίνηση του καθενός.
  • Τέλειο αγκάλιασμά, ιδανικό για κάθε διαφορετικό σωματότυπο χάρη στο ενσωματωμένο ανώστρωμα.
  • Απόλυτη ασφάλεια και υγιεινή καθώς είναι η πρώτη στην Ελλάδα με πιστοποίηση OEKO TEX Standard 100 για ολόκληρο το στρώμα. Αποδεδειγμένα χωρίς +1000, επιβλαβή χημικά και τοξικές ουσίες για τον άνθρωπο και τη φύση.
  • Διατήρηση ενός ασφαλούς και προστατευμένου περιβάλλοντος ύπνου χάρη στις επιλεγμένες πρώτες ύλες Ευρωπαϊκής προέλευσης αλλά και στις Τεχνολογίες ActiPro, Ίνα MicroModal ή Active Probiotics.

Ανακαλύψτε το ιδανικό Optimum στρώμα για εσάς με την καθοδήγηση των Sleep Coaches της Media Strom!

Και φυσικά τόσο στα καταστήματα όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Media Strom www.mediastrom.gr  μπορείτε να συνθέσετε το μοναδικό σύμφωνα με τις ανάγκες σας «Υπνοσύνολο» που εκτός από το στρώμα Optimum που θα επιλέξετε, θα περιλαμβάνει τα κατάλληλα για εσάς μαξιλάρια, προστατευτικά, κρεβάτι και λευκά είδη.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!