ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Ένα σετ μπάνιου προσφορά από την Vasi Εμπορική μπορεί να γίνει δικό σας!

61

Ποτέ δεν είναι αργά για να δώσετε έναν αέρα ανανέωσης στο μπάνιο σας, καθώς μια απλή αναβάθμιση του χώρου σας πρόκειται να προσφέρει σε έσας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικά έξτρα θετικά vibes στην ψυχολογία σας, από τη στιγμή που το μπάνιο σας είναι ο χώρος με τον οποίο αλληλοεπιδράτε διαρκώς. Για να τονώσουμε λοιπόν την ψυχολογία σας και να σας κάνουμε να δείτε το μπάνιο σας από μια άλλη… ματιά, ετοιμάσαμε σε συνεργασία με την Vasi Emporiki έναν σούπερ διαγωνισμό, στον οποίο ένας τυχερός /-ή φίλός /-η μας μπορεί να κερδίσει ένα ανεπανάληπτο set μπάνιου!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας θα πρέπει οπωσδήποτε να πραγματοποιήσετε τα βήματα που ακολουθούν:

  1. Like στη Facebook page της Vasi Emporiki
  2. Like στη σελίδα του Coolhome.gr
  3. Share το post του διαγωνισμού στο profile σας (σε public μορφή)
  4. Σχόλιο κάτω από το άρθρο του website.

Η Vasi Emporiki είναι το απόλυτο spot για να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να δώσετε στους χώρους του σπιτιού σας, αυτή την πνοή ανανέωσης που τόσο πολύ την έχετε ανάγκη. Επίσης, αφού λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας μπορείτε να μάθετε για την εκπληκτική προσφορά της Vasi κάνοντας click εδώ. 

Ο διαγωνισμός μας πρόκειτα να ολοκληρωθεί στις 27/2/2022.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! 

Share it!

61 Σχόλια

  1. 🌹❄🌹 Για να αρωματίσουμε κ να χρωματίσουμε τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε με νότες αισιοδοξίας κ χαράς. 🌹❄🌹 Η αξία του να προσφέρεις είναι ανεκτίμητη, ειδικά εν μέσω τέτοιων δυσκολιών κ εσείς βρίσκεστε δίπλα μας. 🌹❄🌹 Η γενναιοδωρία σας θα μας γεμίσει γεμίσει απεριόριστη χαρά οικογενειακώς αν καταφέρω να το αποκτήσω. 🌹❄🌹 Σας εύχομαι εκ βάθους καρδίας υγεία κ να συνεχίζετε να έχετε τη δυνατότητα να μας προσφέρετε μεγαλόψυχα τα όμορφα δώρα σας, μας δίνετε ελπίδα. 🌹❄🌹.