Αυτό το τρέιλερ κρύβει την πιο χλιδάτη σκηνή που έχεις δει ποτέ στη ζωή σου

0

Μία σουίτα σε ρόδες. Κάμπινγκ πέντε αστέρων. Πείτε το όπως θέλετε. Η Opera του Rob Vos Design είναι ένα ονειρεμένο concept, ένα κινητό σπίτι που απέξω θυμίζει την Opera House του Σίδνεϊ (δεν είναι τυχαίο το όνομά) και μέσα κάποιο υπερπολυτελές ξενοδοχείο.
Έχει τα πάντα. Δύο κρεβάτια που ρυθμίζονται ηλεκτρικά, boiler για ζεστό νερό σε κουζίνα και ντουζιέρα, κεραμική τουαλέτα, ψυγείο, LED φωτισμό και γενικότερα αισθητική που σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα. Ούτε που μπορεί να πάει το μυαλό σου πως το τρέιλερ που τραβάει το αυτοκίνητο μπροστά σου μπορεί να κρύβει μία τόσο πανέμορφη σκηνή. Η Ολλανδική εταιρεία αποφάσισε να πάει το camping σε άλλο επίπεδο και ξεκίνησε να φτιάχνει την Opera το 2008. Και πλέον αφήνει τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι άκρως ανεπανάληπτο. Όλα αυτά που προσφέρει, αλλά κυρίως η σημασία στη λεπτομέρεια είναι μοναδικά. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε.

luxury_mobile_homes

luxury_mobile_homes_insidemobile_home_bathroom_ideas mobile_home_fridge mobile_home_kitchen_sinks modern_mobile_homes barbecue_for_mobile_home
luxury_mobile_home_decorations
luxury_mobile_home_furniture
luxury_mobile_home_interiors
best_luxury_mobile_homes

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.