Ακόμα φεύγεις από το σπίτι χωρίς να πάρεις πρωινό; Μέγα λάθος!

0

Πρωινό. Ένα μεγάλο κεφάλαιο που έχει απασχολήσει εκατομμύρια ειδικούς, από διατροφολόγους μέχρι personal trainers και φυσικά εμάς τους κοινούς θνητούς που ψάχνουμε μία ισορροπημένη διατροφή και ένα σωματικό βάρος που δεν θα μας είναι… βάρος. Και όλοι μα όλοι καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα.

Το πρωινό είναι το πιο βασικό γεύμα της ημέρας, αυτό που θα μας δυναμώσει με τις λιγότερες μάλιστα θερμίδες από τα υπόλοιπα. Ακόμα και όταν έχεις μπει σε ειδικό πρόγραμμα, με το σήμα της «δίαιτας» να αναβοσβήνει σαν άλλη neon επιγραφή επάνω από το κεφάλι σου, το πρωινό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Ακόμα ακόμα κι αν είσαι μεγάλος… χουζούρης και θέλεις να μένεις λίγα λεπτά παραπάνω στο κρεβάτι, δεν πρέπει να διανοηθείς να προσπεράσεις το πρωινό σου. Με τίποτα.

Πρέπει να ανταπεξέλθεις στην δουλειά και αυτό χωρίς ενέργεια δεν γίνεται. Δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις πρωινό; Δεν χρειάζεται χλιδή και πολύωρη προετοιμασία. Τα δημητριακά, ένα φρούτο ή ένα βραστό αυτό αρκούν για να νιώσεις καλύτερα και ικανός να βγάλεις την ημέρα με άνεση και έχοντας γεμάτο το ντεμπόζιτο!

Και η Ariete σου έχει δύο προϊόντα που θα αποδειχθούν το δεξί σου χέρι στην αποστολή «πρωινό» που δεν πρέπει να αποφεύγεις.

Για τους λάτρεις του καφέ, ναι όλους εμάς, η Καφετιέρα Γαλλικού είναι εδώ για να σας ανοίξει τα μάτια. Κυριολεκτικά. Μπορεί να σου δώσει μία γερή δόση καφείνης που θα ξυπνήσει τον οργανισμό σου και θα τονώσει τα νεύρα σου. Έχει ισχύς 800W, χωρητικότητα 1.2L, και όμορφο design με διαφανές δοχείο νερού με ένδειξη στάθμης. Διαθέτει διακοπή ροής κατά την εξαγωγή της κανάτας (Anti Drip), αποσπώμενη βάση φίλτρου, αφαιρούμενο και πλενόμενο φίλτρο από nylon. Η προστασία υπερθέρμανσης με θερμοστάτη και ασφάλεια σημαίνει πως δεν θα ανησυχήσετε ποτέ που είστε κομματάκι ξεχασιάρης με τις ηλεκτρικές συσκευές.

Και πρωινό χωρίς να έχεις πρόχειρο κάπου εκεί πάνω στον πάγκο ένα βραστήρα δεν γίνεται. Ο χωρητικότητας 1.7l βραστήρας της Ariete είναι δοκιμασμένης αντοχής και μεγάλης ισχύς (220-240V). Έχει αυτόματη απενεργοποίηση, θερμοανθεκτικό πλαστικό περίβλημα, καλυμμένη αντίσταση, και καπάκι ασφαλείας, κοινώς σας έχει τόσο καλυμμένους από κάθε άποψη που δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Ούτε καν για τα άλατα αφού διαθέτει αφαιρούμενο φίλτρο.

Τι λέτε; Πάμε να κάνουμε ένα ωραίο πρωινό με τη βοήθεια της Ariete; 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.