Απόλυτα ίσια και καλοσχηματισμένα κυματιστά μαλλιά με μία μόνο κίνηση!

0

Ένα σίδερο μαλλιών, διαφορετικό από τα συνηθισμένα! Το απόλυτο εργαλείο που δεν επιβαρύνει τα μαλλιά ούτε τα καθιστά αδύναμα, ενώ παράλληλα η χρήση του είναι πιο εύκολη ακόμα και για εκείνους που δεν έχουν την εμπειρία ανάλογων συσκευών.

Το Bellissima Creativity B8 100, ισιωτικό σίδερο μαλλιών, ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα: ισιώνει τέλεια τα μαλλιά ενώ τα προστατεύει, χαρίζοντας παράλληλα καλοσχηματισμένο styling. Χάρη στο μοναδικό σύστημα Dual Action με υπέρυθρη τεχνολογία και 4 κεραμικές πλάκες, το συγκεκριμένο ισιωτικό μαλλιών εξασφαλίζει βαθιά και απαλή δράση με τη διπλή αποτελεσματικότητα των θερμαινόμενων πλακών.

Bellissima Creativity B8 100 c (Large)

Το Bellissima Creativity B8 100 διαθέτει το χαρακτηριστικό Special Round Design, τις ιδανικές στρογγυλεμένες πλάκες για τέλεια ίσια μαλλιά ή ανάλαφρο καλοσχηματισμένο styling. Παράλληλα, η κεραμική επένδυση και η επικάλυψη κερατίνης χαρίζουν άμεση ζωντάνια για μεταξένια, λαμπερά και πάνω από όλα προστατευμένα μαλλιά. Επίσης, χάρη στην LCD ψηφιακή οθόνη μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα τη θερμοκρασία ανάλογα με τις ανάγκες σας, από 130ο έως 230οC.  Τέλος, η λαβή από γνήσιο δέρμα που διαθέτει, αποτελεί ένα ακόμα στοιχείο κομψότητας καθιστώντας το Bellissima Creativity B8 100 ως τον απόλυτο σύμμαχο ομορφιάς και το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση.

Bellissima Creativity B8 100 b (Large)

  • Φροντίδα με κεραμική επένδυση και επικάλυψη κερατίνης à άμεση ζωντάνια και εντατική προστασία για μεταξένια, λαμπερά και ανάλαφρα μαλλιά
  • Special Round Design à στρογγυλεμένες πλάκες για ίσια και κυματιστά μαλλιά
  • Οθόνη LCD à ψηφιακή ρύθμιση της θερμοκρασίας από 130ο έως 230οC
  • Τεχνολογία ενεργών πλακών à οι πλάκες προσαρμόζονται αυτόματα στις τούφες μαλλιών για τέλειο, καλοσχηματισμένο look με μία μόνο κίνηση
  • Quick Heating System à Έτοιμο για χρήση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα
  • Το κεντρικό κλείδωμα και σύστημα ασφάλισης των πλακών, κάνουν ακόμα πιο πρακτική και εύκολη στη χρήση τη συσκευή
  • Περιστρεφόμενο καλώδιο
  • Λαβή με γνήσιο δέρμα

Άψογο και ανάλαφρο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Μην συμβιβάζεσαι ποτέ: Χάρισε στον εαυτό σου όμορφα και υγιή μαλλιά!

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 59,95 euros

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Bellissima Creativity B8 100:

WEBSITE: http://bellissima.com
FACEBOOK: https://www.facebook.com/BellissimaImetecGreece
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/bellissima_gr

Follow us #youarebellissima #expressyourself

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.