Χριστουγεννιάτικα δέντρα για μικρούς χώρους

0

Όταν υπάρχει έλλειψη χώρου, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι δύσκολο να υπάρξει.Ναι, αυτό όμως θα το λέγαμε κάποτε γιατί τώρα αυτό αποτελεί παρελθόν καθώς υπάρχουν ιδιαίτερα Χριστουγεννιάτικα δέντρα για μικρούς χώρους. Όσο για εσάς που χωράει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι σας μπορείτε να το τοποθετήσετε και εσείς, γιατί όχι άλλωστε;

Με σωλήνες ή ξύλα. Μιμούμενοι το σχήμα ενός πραγματικού δέντρου μπορείτε να προσθέσετε φωτάκια σαν τελευταία πινελιά. Τέλος στο κάτω μέρος του μπορείτε να τοποθετήσετε διαφανείς Χριστουγεννιάτικες μπάλες για ένα διαφορετικό στυλ.

1447179783

Το πράσινο στο σαλόνι σας. Μπορείτε τώρα να έχεις και άρωμα και στολισμό μαζί. Δενδρολίβανο, θυμάρι ή φασκόμηλο είναι ιδανικές επιλογές για το συγκεκριμένο. Στερεώστε κάθε κομμάτι με σπάγκο και κρεμάστε το κλαδί πάνω στο τοίχο τοποθετώντας τα πράσινα μπουκετάκια πάνω.

1447179784

Το δέντρο που έγινε γλάστρα. Τοποθετήστε μερικά κλαδιά σε ένα βάζο και στη συνέχεια θα πρέπει να το στολίσετε με μια σειρά από φωτάκια.

1447179787

Τα τρία κλαδάκια. Για μια πιο μινιμαλιστική αισθητική και ρουστίκ αίσθηση. Θα πρέπει να διαμορφώσετε τα κλαδιά σε τρίγωνο και να δέσετε κάθε γωνία με σπάγγο.

111

Το σχεδόν κανονικό δέντρο. Είναι εξίσου καλό με το αληθινό και δεν χρειάζεται αρκετή ώρα για να το στήσετε. Απλώς κόβετε την γιρλάντα και τη στερεώνετε στον τοίχο σας. Τέλος, προσθέστε μπάλες.

1447179791

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.