Δεν στόλισες ακόμη; Πώς να στολίσετε το δέντρο σας και ποια υλικά να προτιμήσετε στη διακόσμηση;

0

Τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν αρχίσει να κάνουν ήδη την εμφάνιση τους σε σπίτια συγγενών και φίλων και εσύ αναρωτιέσαι ακόμα πως θα στολίσεις το δέντρο σου και τι να επιλέξεις για τη διακόσμηση σου. Η απάντηση είναι εύκολη και γρήγορη καθώς θα βρεις τα πάντα σε ένα μαγαζί, ίσως και το μοναδικό όπου θα μπεις με χαμόγελο και ανυπομονησία για να αγοράσεις και θα βγεις με μια τουλάχιστον μεγάλη σακούλα αλλά και ένα ακόμα μεγαλύτερο χαμόγελο.Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που προκαλεί άγχος για πολλούς.

Στόλισε με φίλους για καλύτερο feng shui

Το feng shui είναι ένα ισχυρό όπλο για να χαρίσει την απαραίτητη ηρεμία. Τέλος, επιβάλλεται για καλή ενέργεια στο σπίτι σας αλλά και στην καρδιά σας. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας βοηθήσουν να στολίσετε μαζί το δέντρο. Είναι σημαντικό να ενωθούν οι ενέργειες σας με τους φίλους σας την περίοδο των Χριστουγέννων γιατί έτσι θα είστε αγαπημένοι όλη τη χρονιά. Εναλλακτικά μπορείτε να έχετε κάποιο καλάθι με στολίδια και να ζητήσετε στους καλεσμένους σας όταν έρχονται στο σπίτι να βάζουν και από ένα στολιδάκι.

Για εσένα που λατρεύεις τα σίγουρα

€2.49 B €5,99

 

Ξεκινώντας από αυτούς που λατρεύουν την κλασσική διακόσμηση με τις στρογγυλές μπάλες, στα Public υπάρχουν καταπληκτικές ιδέες. Αν η αδυναμία σου είναι οι γυάλινες ή οι ξύλινες θα βρεις αρκετά μεγάλη ποικιλία από τις συγκεκριμένες.

Για εσένα που θέλεις να κάνεις τη διαφορά

€5,99 Β €5,99 Ζ €5,99 ΣΤ

Από την άλλη, ένα δέντρο για να είναι ιδιαίτερο θα πρέπει να έχει και κάποια διαφορετικά στοιχεία που ουσιαστικά θα του δώσουν περισσότερη αισθητική κάνοντας το να ξεφύγει από τα συνηθισμένα. Χωρίς να αλλάξεις στυλ λοιπόν και αλλάζοντας μόνο το σχήμα των στολιδιών μπορείς με μιας να μεταμορφώσεις το δέντρο σου.

Η σωστή διάταξη στα στολίδια του δέντρου

Είναι σημαντικό να μη ξεχνάς ποτέ πως τα στολίδια που θα τοποθετηθούν στο δέντρο σου θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένη διάταξη. Αναλυτικότερα, θα πρέπει ο στολισμός να γίνει από κάτω προς τα πάνω με τα πιο βαριά και μακρόστενα αλλά και μεγάλα στολίδια να πάρουν θέση στο κάτω μέρος του δέντρου, εκεί δηλαδή που τα κλαδιά είναι πιο μεγάλα. Αντίθετα, τα πιο μικρά και λεπτεπίλεπτα στολίδια θα πρέπει να πάρουν θέση στα πιο ψηλά κλαδιά καθώς είναι πιο ιδιαίτερα και η θέση τους πρέπει να βρίσκεται εκεί.

Ξύλινα στολίδια; Η μεγάλη διαφορά

€2,99 €2,99 Γ €2,99 Β €3,49Δ

Αν όμως από την άλλη έχεις βαρεθεί τα κλασσικά στολίδια των δέντρων μια νέα εκπληκτική ιδέα έρχεται να σε εντυπωσιάσει. Πώς θα σου φαινόταν να στολίσεις το δέντρο σου χρησιμοποιώντας μόνο ξύλινα στολίδια; Ευτυχώς στα Public θα βρεις αρκετά μεγάλη ποικιλία για να διαλέξεις ότι πραγματικά έχεις σκεφτεί.

Ο στολισμός της τελευταίας στιγμής

ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΦΩΤΑΚΙΑ €69,9  ΤΣΑΝΤΑ ΝΕ ΦΩΤΑΚΙΑ € 69,9 Β

Οι βιτρίνες έχουν αρχίσει να βάζουν τα γιορτινά τους όπως και τα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια όπως είπαμε και παραπάνω. Αν φέτος ξεχαστείς και δεν διακόσμησες το σπίτι όπως σου προτείναμε παραπάνω ή ήρθαν οι καλεσμένοι και δεν πρόλαβες να στολίσεις, υπάρχουν λύσεις της τελευταίας στιγμής ώστε να εντυπωσιάσεις με μοναδικές δημιουργίες από τα καταστήματα Public. Τελικά, μερικές φορές δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις μια πολύπλοκη διακόσμηση για να είναι όμορφη, όσο πιο απλή τόσο καλύτερα!

Και στο τραπέζι τι γίνεται;

G58 G59 G61

Τέλος, και επειδή δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε παραπονεμένο το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι είμαστε κατά στην άποψη πως το γούρι της βασιλόπιτας θα πρέπει να το πάρει μόνο ένας. Έτσι λοιπόν μέσα στα πιάτα στο γιορτινό τραπέζι για κάθε καλεσμένο θα μπορούσες να τοποθετήσεις ένα μικρό ξύλινο γούρι που θα βρεις στα Public δημιουργώντας εσύ ο ίδιος στους ανθρώπους που αγαπάς το πιο όμορφο και γλυκό χαμόγελο.

Άλλωστε μη ξεχνάς ότι τα Χριστούγεννα είναι για να χαρίζεις αγάπη και χαμόγελα, στα Public σίγουρα θα βρεις και τα δύο, όχι μόνο για εσένα αλλά και για τους φίλους και τους συγγενείς σου.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.