Ελέγξτε το smart home σας από το αυτοκίνητο με το Ford Sync!

1

Είναι ένα τμήμα του «ονείρου» που όλοι θέλουμε να ζήσουμε κάποια στιγμή σύντομα… Με μια φωνητική εντολή να βάζουμε μπρος το αυτοκίνητό μας και το καλοριφέρ του στο «ζεστό» πριν βγούμε από το σπίτι το χειμώνα… να ανοίγουμε τη γκαραζόπορτα λίγο πριν φτάσουμε στο σπίτι, με δύο λέξεις στον υπολογιστή του αυτοκινήτου. Να γνωρίζουμε πόση βενζίνη έχει μέσα χωρίς να είμαστε σε αυτό, να ενεργοποιούμε τη θέρμανση στο σπίτι μισή ώρα πριν φθάσουμε, ώστε να το βρούμε ζεστό (ή την ψύξη, το καλοκαίρι).

ford sync (2) (Large)

Γενικά, περιμένουμε τη μέρα που το αμάξι μας θα επικοινωνεί άμεσα με το έξυπνο σπίτι μας και θα μπορούμε να ελέγχουμε το ένα μέσω του άλλου! Η Ford είναι πρωτοπόρος σε αυτό τον τομέα και στη CES 2016 που εξελίσσεται στο Las Vegas, δεν έχασε την ευκαιρία να μας δείξει την πρόοδό της στον τομέα του Connected Car, σε συνεργασία με την Amazon.

ford sync

Τα μελλοντικά μοντέλα της Ford θα έχουν όλες τις παραπάνω δυνατότητες, και πολλές ακόμη, μέσω του Ford Sync και του AppLink, τα οποία θα συνεργάζονται με το Amazon Echo και την φωνητική αναγνώριση Alexa. Παράλληλα, η Ford συνεργάζεται και με τη Wink smart home πλατφόρμα πέρα από αυτή της Amazon, ώστε να καλύψει μεγαλύτερο αριθμό χρηστών. Δυστυχώς δεν έθεσε ένα χρονικό στόχο για το πρώτο connected Ford αυτού του είδους, αλλά θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα το δούμε μέχρι το 2020… Δείτε το παρακάτω video για να πάρετε μια καλή ιδέα!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.