Εμπειρία κινηματογραφικού ήχου στο σαλόνι σου

0

Πρόσφατα πέτυχα σε κανάλι εθνικής εμβέλειας την ταινία Top Gun. Παρόλο που δεν είχα σκοπό να παρακολουθήσω συγκεκριμένο πρόγραμμα εκείνη τη στιγμή, τελικά κάθισα στον καναπέ μου και την είδα μέχρι τέλους παρόλο που την έχω δει δεκάδες φορές. Με αφορμή αυτό το γεγονός συνειδητοποίησα πως υπάρχουν πολλά, παλαιότερα έργα δράσης που θα ήθελα να παρακολουθήσω ξανά στην άνεση του σαλονιού μου. Και μπορεί το χαμόγελο του Tom Cruise και οι εντυπωσιακές αερομαχίες να έδειχναν τελείως διαφορετικές στη flatscreen τηλεόραση μου, ο ήχος δεν ήταν όσο κινηματογραφικός θα ήθελα. Και στις ταινίες δράσης, ο ήχος είναι πολύ σημαντικός.

home theatre

Top Gun

Άραγε, πως θα μου φαινόταν αν ένιωθα πως άκουγα τον ήχο δύο σπαθιών που διαξιφίζονται σαν να λαμβάνει χώρα η μάχη δίπλα μου σε μία από τις τρεις ταινίες Lord of the Rings;

home theatre

Σκηνή από το Lord of the Rings

Ή πως θα μου φαινόταν να παρακολουθήσω ξανά τις πρόσφατες ταινίες των αγαπημένων μου Marvel Heroes (Iron Man, Thor, Captain America κι άλλους) με τον ήχο που απολάμβανα στη σκοτεινή αίθουσα του σινεμά;

home theatre

Iron Man

Μια τέτοια εμπειρία ήχου, υπόσχεται η LG μέσα από νέο Home Theatre LHB755W, ένα σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, με προβολή ποιότητας αντάξιας μιας σύγχρονης κινηματογραφικής αίθουσας.

home theatre

LG Home Theatre LHB755W

Το νέο σύστημα LG Home Theatre διαθέτει εντυπωσιακό σύστημα ήχου 5,1 καναλιών, συνολικής ισχύος 1200W, αποτελούμενο από ηχεία κωνικής κατασκευής από ίνες αραμιδίου, με δυνατότητα μετάδοσης μουσικής μέσω CD και USB στο LGMultiroom Audio καθώς και με δυνατότητα σύνδεσης αλλά και ενεργοποίησης μέσω της λειτουργίας Bluetooth Stand by.

Το νέο Home Theatre System της LG επιτρέπει στον θεατή να απολαύσει μία ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία, μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του. Το σύστημα ήχου 5,1 καναλιών είναι καθηλωτικό, μεταδίδοντας ήχο 1200W, προσφέροντας μοναδική ηχητική ποιότητα στις ταινίες, αλλά και τα τηλεοπτικά προγράμματα. Για την διανομή του ήχου σε διαφορετικές κατευθύνσεις, το δυναμικό στήσιμο χρησιμοποιεί ένα subwoofer για να παράγει βαθύ, πλούσιο μπάσο και τέσσερα ψηλότερα ηχεία, εξοπλισμένα με μονάδες ήχου προς τα εμπρός και προς τα κάτω, ώστε να προσφέρει στον θεατή ήχο ανώτερης ποιότητας.

Τα κωνικά ηχεία του συστήματος LHB755W, διαθέτουν λεπτή μεμβράνη από ίνες αραμιδίου (Aramid fibers), ενός υλικού υψηλής αντοχής και ανθεκτικού στη θερμότητα, που προστατεύει τα ηχεία από τη στρέβλωση ή το σπάσιμο, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τη παραμόρφωση του ήχου και βελτιώνει την ακρίβειά του. Στις δυνατότητες του LHB755W, ξεχωρίζει η δυνατότητα αναπαραγωγής 3D Bluray, η οποία αποδίδει εκπληκτική 3D εικόνα σε Full HD 1.080p. H δυνατότητα αναπαραγωγής καθαρών εικόνων 3D Blu-ray του LHB755W αποτελεί το τέλειο οπτικό συμπλήρωμα στο ρεαλιστικό του ήχο. Επίσης, μέσω της εφαρμογής ‘Remote, ο χρήστης έχει άμεση πρόσβαση, αλλά απολαμβάνει και online περιεχόμενο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ενώ μέσω της εφαρμογής ‘LG AV Remote’ δίνεται η δυνατότητα πλήρους ελέγχου του συστήματος από το smartphone του, κατεβάζοντας την εφαρμογή απομακρυσμένου ελέγχου, μέσω Bluetooth.

Η LG Electronics αποδεικνύει πως η μαγευτική εμπειρία του τρισδιάστατου κινηματογράφου «χωρά» στο σαλόνι όλων μας!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.