Ένα coffee table εμπνευσμένο από την ταινία Inception!

0

Ο Κύπριος stelios mousarris πρέπει να είναι εξαιρετικός designer αλλά και μεγάλος fan του cinema. O νεαρός έφτιαξε στο στούντιό του στην Λάρνακα ένα εντυπωσιακό coffee table που δείχνει μία εξαιρετική στη λεπτομέρεια μεγαλούπολη να λυγίζει και να διπλώνει. Στηρίζεται στη μία καμπύλη που δημιουργείται, με την αναδιπλωμένη επιφάνεια να χρησιμοποιείται ως το πάνω μέρος του τραπεζιού.
Φυσικά το concept είναι εμπνευσμένο από το φιλμ του 2010 Inception, που το σενάριό του ήθελε τα όνειρα να ελέγχονται και να μετατρέπονται σύμφωνα με την θέληση εκείνου που ονειρεύονταν. Μία μοναδική ιδέα που θα λατρέψουν οι fans του πρωτοποριακού design, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει «κλικ» και σε κινηματογραφόφιλους. Το τραπέζι είναι φτιαγμένο από ξύλο, μέταλλο και 3D τεχνολογία εκτύπωσης, ένα εξαιρετικό κομμάτι που ενώνει ρεαλισμό με σουρεαλισμό.

mousarris-wave-city-coffee-table-designboom-03 mousarris-wave-city-coffee-table-designboom-04 mousarris-wave-city-coffee-table-designboom-05 mousarris-wave-city-coffee-table-designboom-06

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.