Ένας designer ταίριαξε τον κατάλογο χρωμάτων Pantone με πραγματικά τοπία!

0

Έχετε δει designers να κρατάνε κατάλογο χρωμάτων; Μοιάζει με παιχνιδάκι στα χέρια τους, με φυσική προέκταση του χεριού τους. Και λατρεύουν να το χρησιμοποιούν για να οπτικοποιήσουν τους χρωματικούς συνδυασμούς που τρέχουν στο μυαλό τους. Ή άλλες φορές για να ξεκινήσουν απλά ένα ατελείωτο παιχνίδι με τις αποχρώσεις που υπάρχουν τριγύρω τους!
Ο Ιταλός graphic designer Andrea Antoni πήρε το συγκεκριμένο παιχνίδι και το πήγε σε άλλο επίπεδο, αφού προσπάθησε να ματσάρει τα χρώματα του καταλόγου με πραγματικά τοπία! Και το έκανε σε μία σειρά από υπέροχα background με το χέρι του να κρατάει τον κατάλογο, έχοντας βρει τα χρώματα που ταιριάζουν στην συγκεκριμένη υπέροχη εικόνα που έχει φτιάξει η φύση!
Μία μοναδική ιδέα, ένα απολαυστικό παιχνίδι που κρύβει συναισθήματα και μνήμες όπως είπε ο ίδιος ο designer και φυσικά, πολλά χρώματα που σου κόβουν την ανάσα! Δείτε στο Instagram ακόμα περισσότερα παραδείγματα που αποδεικνούν πως το μάτι του Ιταλού πιάνει τα χρώματα με τη μία!

pantone-match-andrea-antoni-1 pantone-match-andrea-antoni-2pantone-match-andrea-antoni-4 pantone-match-andrea-antoni-5 pantone-match-andrea-antoni-6-e1494410915254 pantone-match-andrea-antoni-7 pantone-match-andrea-antoni-10 pantone-match-andrea-antoni-11 pantone-match-andrea-antoni-12 pantone-match-andrea-antoni-13 pantone-match-andrea-antoni-14 pantone-match-andrea-antoni-15 pantone-match-andrea-antoni-16 pantone-match-andrea-antoni-17 pantone-match-andrea-antoni-19 pantone-match-andrea-antoni-20
Πηγή: Design Taxi

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.