Ένας ξεχωριστός τρόπος να πεις «Χρόνια Πολλά

0

Τα γενέθλια ενός αγαπημένου προσώπου αποτελούν μια ωραία αφορμή για να του δείξουμε πόσο πολύ χαιρόμαστε που υπάρχει στη ζωή μας.

Αυτή την πρόθεση είχε η η Sarah Lyn από τον Καναδά η οποία βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να δείξει στον αγαπημένο της πως είχε κάθε λόγο για να είναι χαρούμενος που συμπλήρωσε 30 χρόνια ζωής.

Έτσι, επέλεξε 30 φωτογραφίες του συντρόφου της, μία κάθε έτος ζωής του,φούσκωσε 30 χρωματιστά μπαλόνια, έδεσε την φωτογραφία εκεί που τελείωνε το κορδονάκι κι άφησε τα μπαλόνια να ανυψωθούν στην κρεβατοκάμαρά τους.birthday-surprise-1

birthday-surprise-2Όπως ήταν αναμενόμενο, ο σύντροφος της ήρθε αντιμέτωπος με την πιο ευχάριστη έκπληξη γενεθλίων!birthday-surprise

Αν θέλετε να αντιγράψετε το εν λόγω project είναι καλό να ακολουθήσετε αυτά τα χρήσιμα tips:

1. Φροντίστε να έχετε επαρκές φωτογραφικό υλικό από την παιδική και εφηβική ηλικία του αγαπημένου σας προσώπου (συχνά προϋποθέτει καλή σχέση με την πεθερά)

2. Θα χρειαστεί να προμηθευτείτε πολλά μπαλόνια, για να έχετε αρκετές ρεζέρβες. Φυσικά, είναι περιττό να αναφέρουμε πως όσο πιο μικρή η ηλικία, τόσο πιο εύκολο το project.

3. Γράψτε στο τέλος της φωτογραφίας ένα ξεχωριστό μήνυμα για το birthday boy ή girl έτσι ώστε να γίνει το εγχείρημα ακόμα πιο μοναδικό και ρομαντικό.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.