Φτιάξε ένα δοχείο για σαπούνι από μπουκάλι Jack Daniel’s

0

Είναι το αγαπημένο σου ποτό και μάλιστα έχεις και μπλούζα με τη συγκεκριμένη μάρκα. Τι θα έλεγες αν μπορούσες να φτιάξεις ένα πρωτότυπο δοχείο για να βάζεις το σαπούνι σου όπου θα είναι φτιαγμένο από το αγαπημένο σου μπουκάλι;

Υλικά

  • Σαπούνι
  • Dispenser
  • 1 άδειο μπουκάλι Jack Daniel’s
  • Μαύρη ταινία

Εκτέλεση

Αρχικά πλένουμε πάρα πολύ καλά το μπουκάλι με σαπούνι προκειμένου να φύγουν τυχόν υπολείμματα αλκοόλ. Στη συνέχεια με ένα χαρτί σκουπίζουμε πολύ καλά το εξωτερικό του μέρος. Με μεγάλη προσοχή τοποθετούμε το σαπούνι μέσα στο μπουκάλι και στη συνέχει προσθέτουμε το dispencer. Επειδή το dispencer δεν πρόκειται να σταθεί από μόνο του θα χρειαστεί να κολλήσετε με τη μαύρη ταινία το dispencer πάνω στο μπουκάλι με προσοχή όμως ώστε να μη φτάσει στο σημείο όπου πιέζουμε αλλά και φυσικά το αποτέλεσμα να μην είναι αντιαισθητικό. Το νέο σας dispencer είναι έτοιμο και αρκετά πρωτότυπο.

Μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία και με άλλα μπουκάλια αλλά και φυσικά με κρέμα σώματος, conditioner, σαμπουάν. Έτσι η όψη του μπάνιου σου θα αλλάξει αμέσως. Για ακόμα πιο glam rock αποτέλεσμα μπορείς να προσθέσεις και χρυσόσκονη.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.