Η κατσαρόλα Flare μαγειρεύει 40% πιο γρήγορα!

0

Δεν ξέρουμε εάν ο o «rocket scientist» στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Dr Thomas Povey, γνωρίζει καν να μαγειρεύει. Αυτό που μαθαίνουμε όμως είναι πως συνδύασε τις γνώσεις του στην πυραυλική τεχνολογία και έφτιαξε μία κατσαρόλα που θα την ζηλέψουν όλες οι νοικοκυρές!

Ο Povey συνεργάστηκε με την γνωστή Βρετανική εταιρεία Lakeland και το αποτέλεσμα είναι η κατσαρόλα Flare που ζεσταίνει 40% πιο γρήγορα το περιεχόμενό της από τα άλλα συμβατικά μοντέλα. Η ειδικά κατασκευασμένη από αλουμίνιο κατσαρόλα διαθέτει ανάγλυφες πτυχές στο πλάι του σκεύους, και είναι αυτό το χαρακτηριστικό που εκμεταλλεύεται τη θερμότητα που στις συμβατικές απλά χάνεται. Οι πτυχές την στέλνουν κατευθείαν από το κάτω μέρος στο πλάι του σκεύους κάτι που σημαίνει 28% λιγότερη απώλεια ενέργειας!

Flare-Pot-Lakeland-2-537x357
Η Flare θα βγει στην αγορά τον επόμενο μήνα μέσω του site της Lakeland. Οι τιμές θα ξεκινούν από τις 49.99 λίρες για το μικρότερο μέγεθος («milk pot»), φτάνει τα 59.99 για το τηγάνι και τα 64.99 για το κατσαρολάκι και τέλος τα 84.99 για τη μεγάλη κατσαρόλα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.