Η εντυπωσιακή πορσελάνινη σειρά της Hermes

0

H Hermes είναι το διάσημο Γαλλικό brand που βάζει την υπογραφή της σε ξεχωριστά κομμάτια είτε αφορά αρώματα, είτε δερμάτινα, είτε είδη πολυτελείας. Επίσης είναι γνωστή και για την εκλεπτυσμένη σχέση που έχει αναπτύξει με τα είδη σπιτιού.
Πρόσφατα η εταιρεία παρουσίασε στο Παρίσι την σειρά carnets d’ équateur, ένα tribute στον καλλιτέχνη Robert Dallet, με τον οποίο συνεργάζεται από το μακρινό 1985. H σπέσιαλ ικανότητα του Dallet δεν είναι άλλη από τα εντυπωσιακά, εμπνευσμένα από τη φύση σχέδια που κάνει, αυτά που κοσμούν την καινούργια πορσελάνινη σειρά που είναι διακοσμημένη με εξωτικά ζώα κυρίως από την κεντρική και νότια Αμερική.
Η παρουσίαση που ετοιμάστηκε για την περίσταση στο studio des acacias ήταν άκρως εντυπωσιακή, αφού στήθηκε μία μικρή ζούγκλα για να δέσει με το concept. Η σειρά που αποτελείται από πιάτα φαγητού, μπολ, σετ τσαγιού και βάζα έγινε ένα με το εντυπωσιακό σκηνικό που είχε επιμεληθεί η Hermes. 

hermes-carnets-d-equateur-porcelain-paris-designboom-01-818x547 hermes-carnets-d-equateur-porcelain-paris-designboom-03-818x545 hermes-carnets-d-equateur-porcelain-paris-designboom-04-818x545hermes-carnets-d-equateur-porcelain-paris-designboom-021 IMG_2464-818x545

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.