Η έξυπνη πρίζα της Belkin θα σας λύσει τα χέρια!

0

Λατρεύουμε ότι έχει να κάνει με «έξυπνο» σπίτι, αγγλιστί smarthome, εδώ στο Cool Home…τι να κάνουμε; Όταν βλέπουμε, λοιπόν, μια έξυπνη πρίζα που μπορεί να ελεγχθεί από απόσταση μέσω του smartphone μας και να μας δείξει τι…καίει η κάθε συσκευή που έχουμε συνδέσει πάνω της, δε γίνεται παρά να την ψάξουμε λίγο περισσότερο!

372

Το Belkin WeMo Insight Switch είναι μια πρίζα σούκο στην οποία μπορείτε να συνδέσετε όποια συσκευή θέλετε και να την έχετε…του χεριού σας όπου κι αν βρίσκεστε. Συνδέεται μέσω Wi-Fi με το router του σπιτιού σας και με το app της Belkin για iOS ή Android, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και απενεργοποιήσετε όποτε θέλετε τη συσκευή αυτή, ακόμα κι αν βρίσκεστε χιλιόμετρα μακριά! Ιδανικό αν θέλετε, για παράδειγμα, να ενεργοποιήσετε το αερόθερμο πριν φτάσετε στο σπίτι, να σβήσετε κάποιο φως αφού ξημερώσει κ.λπ.

belkin-be-F7C029-3

Το καλό είναι πως υποστηρίζει κοινούς τύπους συσκευών και έτσι μπορεί να «ξέρει» αν σε αυτήν είναι συνδεδμένη μια κουζίνα, ένα πλυντήριο ή μια λάμπα…και να σας προσφέρει τις αντίστοιχες επιλογές, αλλά και να σας ειδοποιήσει για μια αλλαγή στη λειτουργία της συσκευής, στο κινητό σας. Προφανώς μπορείτε να τη ρυθμίσετε με χρονοδιακόπτη ώστε να ανοιγοκλείνει συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.

Δε σταματά εκεί, όμως, αφού ενσωματώνει μετρητή ενέργειας και σας δείχνει σε πραγματικό χρόνο τι «καίει» η συσκευή σας, σε KWh και σε ευρώ, αλλά και σε βάθος χρόνου, ώστε να ξέρετε τι πληρώνετε για τη λειτουργία της. Μπορείτε να έχετε πρακτικά όσες παρόμοιες πρίζες θέλετε ενώ συνεργάζονται άψογα με όλα τα WeMo προϊόντα της Belkin (motion sensors, λάμπες, κάμερες κ.λπ.)

Cool, έτσι;

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.