Οι κανόνες του στυλ της Diane von Furstenberg

0

Κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα το στυλ και τη μόδα από ότι η Diane von Furstenberg και αυτό φαίνεται σε κάθε της κίνηση. Έτσι δεν θα μπορούσε να μη σχολίαζε τους κανόνες στυλ όπου θα πρέπει να έχει ένα σπίτι προκειμένου να εντυπωσιάζει. Η αλήθεια είναι ότι κατάφερε να μας πείσει τόσο που σκεφτόμαστε και εμείς να κάνουμε κάποιες μικροαλλαγές στο δικό μας. 

Αν διακόσμηση του σπιτιού δεν είναι πρακτική, τότε δεν έχει λόγο ύπαρξης. Το εσωτερικό του σπιτιού θα πρέπει να προσκαλεί τον επισκέπτη, να τον καθησυχάζει, να είναι ευχάριστο αλλά το σημαντικότερο είναι να είναι άνετο.

Κάθε δωμάτιο χρειάζεται ένα μεγάλο καναπέ και τεράστιο τραπέζι. Οι μεγάλες επιφάνειες είναι ιδανικές για να καθίσετε και να εργαστείτε καλύτερα. «Αγαπώ τους μεγάλους καναπέδες και τα μεγάλα τραπέζια καθώς το ένα από τα γραφεία μου μπορώ να το χρησιμοποιήσω για ανάγνωση ή συναντήσεις.»

Αρχιτεκτονική και σχεδιασμός από τη δεκαετία του 1930 και του 1970 θα είναι πάντα στη μόδα. Το 1970 ήταν μια από εκείνες τις δεκαετίες όπου δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Είναι σαν τη δεκαετία του 1930 όταν η αρχιτεκτονική ήταν μινιμαλιστική.

Η φύση είναι η καλύτερη πηγή έμπνευσης.» Όταν έχεις μια φωτογραφική μηχανή μαζί σου μπορείς να εμπνευστείς από τα πάντα, ουρανός, φύλλα, φλοιός και άμμος μπορούν να κάνουν θαύματα στον χώρο σου.»

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.