Ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σας

0

Όταν φτιάχνουμε την κρεβατοκάμαρά μας, πάντα δημιουργείται το ίδιο πρόβλημα. Πως διακοσμούμε τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι. Η πρώτη σκέψη συνήθως είναι να βάλουμε ένα πίνακα. Αλλά ευτυχώς οι επιλογές είναι τόοοοοσεεςςςς πολλές που πραγματικά δεν θα ξέρουμε τι να διαλέξουμε.
Ας δούμε λοιπόν έστω μερικές από τις πιο ιδιαίτερες και εύκολες να υλοποιηθούν. Θυμηθείτε ότι τα πάντα μπορούν να αξιοποιηθούν, να μεταποιηθούν και να αναβαθμιστούν. Αρκεί εμείς να δούμε την ομορφιά μέσα τους.

Παλιές παλέτες. Μπορείτε να τις φρεσκάρετε, να τις βάψετε σε όποιο χρώμα σας αρέσει, να βάλετε κρυφό φωτισμό πανεύκολα, να τις διακοσμήσετε.

1.paletes
Μετατρέψτε ένα όμορφο χαλάκι κήπου σε υπέροχο στυλ για τον τοίχο σας.

2. xalaki 3. xalaki
Καυσόξυλα? Μμμ… αν δεν τα κάψετε στο τζάκι σας, κρατήστε μερικά και για τον τοίχο σας. Καρφώστε τα ή κολλήστε τα πάνω σε ένα απλό κόντρα πλακέ και ιδού ένα τέλειο ζεστό προσκέφαλο για το κρεβάτι σας.

4.xylaMix & match. Με άλλα λόγια ταιριάξτε διάφορες κορνίζες σε ένα τοίχο με χρώμα. Τέλειο?

5. kornizes
Δεν έχετε προσκέφαλο? Ζωγραφίστε το τότε. Λίγη χαρτοταινία, λίγη ακόμα φαντασία, σταθερό χέρι και συγχαρητήρια! Ένα απίθανο προσκέφαλο είναι στον τοίχο σας.

6. color drama 7. yellow back
Ακόμα μια ιδέα είναι να δημιουργήσετε στον τοίχο αυτό και μόνο, ένα ιδιαίτερο σχέδιο. Στην αγορά θα βρείτε διάφορα stencil που μπορούν να σας βοηθήσουν. Επίσης εύκολος τρόπος είναι η χρήση της χαρτοταινίας σε διάφορα σχέδια για να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Ακόμα αν τα χέρια σας πιάνουν λίγο παραπάνω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγάρι και να φτιάξετε ένα σχέδιο σαν αυτό της τρίτης φωτογραφίας.

8. pattern 8.1. stencil 9. draw
Πολύ στη μόδα είναι τα μεγάλα γράμματα. Στην αγορά θα βρείτε να πουλάνε διάφορες ιδέες. Όμως αν ψάξετε στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλά tutorial για το πώς μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας.

10. letters and mirrors
Τέλος, ακόμα και αν καταφύγετε στην κλασσική λύση του πίνακα πάνω από το κρεβάτι σας, κάντε το με στυλ. Συνδυάστε το χρώμα και το pattern, το μοτίφ, ώστε να απολαύσετε μια κρεβατοκάμαρα κούκλα!

11. pattern match 12. color match

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.