Ήξερες ότι μπορείς να πλένεις χρωματιστά με λευκά ρούχα μαζί;

0

Είναι γνωστό ότι η προστασία των ρούχων σου από τον αποχρωματισμό μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Ωστόσο, η Henkel προσφέρει την ιδανική λύση με τις νέες χρωμοπαγίδες Colour Catcher MAX PROTECT + ECO. Αυτές οι χρωμοπαγίδες όχι μόνο διασφαλίζουν την προστασία των ρούχων σου αλλά και σέβονται το περιβάλλον. Ας δούμε πώς αυτές οι χρωμοπαγίδες μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που πλένεις τα ρούχα σου.

Τώρα πλένεις χρωματιστά και λευκά μαζί

Ξέχνα την ανάγκη να διαχωρίζεις τα ρούχα σου πριν από κάθε πλύση. Οι χρωμοπαγίδες Colour Catcher MAX PROTECT σου επιτρέπουν να πλένεις χρωματιστά και λευκά ρούχα μαζί, χωρίς φόβο για ατυχήματα αποχρωματισμού. Έτσι, μειώνεις τον αριθμό των πλύσεων, εξοικονομώντας χρόνο, ενέργεια και χρήματα.

Οικολογική συνείδηση

Η Colour Catcher είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε τις χρωμοπαγίδες στην αγορά και κατέχει την ηγετική θέση στο χώρο. Το νέο προϊόν της, Colour Catcher MAX PROTECT + ECO, είναι φτιαγμένο από 100% φυσικές ίνες και δεν περιέχει μικροπλαστικά, άρωμα ή συνθετικά υλικά. Επιπλέον, η συσκευασία του είναι 100% ανακυκλώσιμη, κατασκευασμένη από οικολογικό γρασίδι και ανακυκλωμένο χαρτί.

 

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!