Κονσόλα PlayStation 4 μαζί με το εκπληκτικό Bloodborne!

0

To PlayStation brand έχει αφήσει τη δική του σφραγίδα στην ιστορία της ηλεκτρονικής διασκέδασης, έχοντας κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων gamers σε ολόκληρο τον κόσμο. To PlayStation 4 βαδίζει στον πετυχημένο δρόμο των προκατόχων του, προσφέροντας μία άκρως απολαυστική gaming εμπειρία.

PlayStation 4 (2)

Η Sony για μία ακόμη φορά καταφέρνει να τραντάξει τον κόσμο του gaming με μία πανίσχυρη κονσόλα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προκαλούν ιλίγγους, καθώς ο παντοδύναμος 8πύρηνος επεξεργαστής (που διαθέτει 8 πυρήνες x86) σε συνδυασμό με το εκπληκτικό chipset γραφικών της AMD και την ταχύτατη GDDR5 μνήμη με 8GB δημιουργούν φανταστικούς κόσμους που περνούν το gaming σε μία νέα διάσταση. Τα 1,84 TFLOPS επεξεργαστής ισχύος που μπορεί να παράξει το PS4, το καθιστούν την πιο γρήγορη κονσόλα της γενιάς του.

PlayStation 4 (4)

Πέραν των ανεπτυγμένων τεχνικών χαρακτηριστικών, η Sony έδωσε μεγάλη βαρύτητα τόσο στον «αεροδυναμικό» σχεδιασμό της κονσόλας, αλλά και στο γεγονός ότι προσφέρει μία σειρά από δυνατότητες στο online gaming μέσω της εξελιγμένης υπηρεσίας PSN που καθιστούν ακόμα πιο συναρπαστική την εμπειρία των gamers. Επιπλέον, το νέο χειριστήριο DualShock 4 έχει επανασχεδιαστεί πλήρως για να προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία και αναβαθμισμένες δυνατότητες στους παίκτες.

PlayStation 4 (3)

Χωρίς αμφιβολία, το PlayStation 4 είναι μία κονσόλα, η οποία θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών gamers και θα αποτελέσει το καλύτερο στολίδι στο playroom σας. Μάλιστα, πρόσφατα το PlayStation 4 προσφέρεται σε ένα πακέτο (στα 399 ευρώ) μαζί με το καταπληκτικό αποκλειστικό παιχνίδι Bloodborne, το οποίο φανερώνει τις πλούσιες δυνατότητες της κονσόλας της Sony και αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα από τα καλύτερα games της φετινής χρονιάς. Εάν αναζητάτε την απόλυτη gaming εμπειρία το Sony PlayStation 4 είναι απλά… μονόδρομος!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.