Μοναδικές ιδέες για να οργανώσεις τα μαγειρικά σκεύη

0

Αν η περίοδος που φτιάχνεις κουλουρά και μπισκότα δεν είναι μόνο η περίοδος των Χριστουγέννων τότε θα πρέπει να οργανώσεις όσο καλύτερα τα μαγειρικά σου σκεύη ώστε να έχεις όσα χρειάζεσαι ανά πάσα στιγμή.

Όλα σε ένα ντουλάπι. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και αρκετό χώρο σε ένα ντουλάπι ώστε να οργανώσεις όχι μόνο τα συστατικά που χρησιμοποιείς στα οποία θα τοποθετήσεις ετικέτες αλλά και τα σκεύη που θα χρησιμοποιείς ώστε να ξέρεις πάντα πόσα διαφορετικά μεγέθη από μπολ έχεις αλλά και που είναι το μίξερ.

Τοποθέτησε τις τρούφες όπως ακριβώς και τα μπαχαρικά. Αν η συλλογή σου από τρούφες θυμίζει ουράνιο τόξο τότε χρησιμοποίησε ένα ράφι καρυκευμάτων και τοποθέτησε τες μέσα στα ειδικά βάζα. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσεις και λίγο χρώμα στη κουζίνα σου.

Αν δεν έχετε αρκετό χώρο στα ντουλάπια σας για να τοποθετήσετε το αλεύρι αλλά και τα υπόλοιπα συστατικά τότε μπορείτε να αγοράσετε ένα τρόλευι κουζίνας όπου θα τα τοποθετήσετε επάνω. Με αυτόν τον τρόπο θα το έχετε δίπλα σας κάθε στιγμή αφού έχει ροδάκια σε όποιο σημείο της κουζίνας και αν είστε.

Τα κουπ πατ σε ένα γυάλινο δοχείο. Αντί για να ψάχνεις κάθε φορά το κουπ πατ που θα χρησιμοποιήσεις μπορείς να τα τοποθετήσεις μέσα σε ένα διαφανές δοχείο ώστε να βλέπεις το αγαπημένο σχέδιο που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.