Μοναδικοί τρόποι για να στολίσετε τα κοσμήματα σας

0

Αν τα κοσμήματα σας είναι τοποθετημένα σε κουτάκι και συνήθως όταν βγάζετε ένα κολιέ μαζί μπερδεμένα βγαίνουν άλλα δέκα οι παρακάτω προτάσεις θα σας λύσουν τα χέρια. Επιπλέον θα έχετε την ευκαιρία να βλέπετε τα κοσμήματα σας ανά πάσα στιγμή και να αποφασίζετε τι είναι καλύτερο να φορέσετε σύμφωνα με τα ρούχα σας. Εύκολα και γρήγορα diy που θα ανανεώσουν το στυλ του δωματίου σας και παράλληλα θα κρατήσουν τα κοσμήματα σας σε τάξη.

Ένα έξυπνο diy είναι να χρησιμοποιήσεις κλαδάκια από το δέντρο και αφού τα τοποθετήσεις σε μορφή δέντρου στη συνέχεια μπορείς να τοποθετήσεις όλα σου τα κοσμήματα. Κολιέ, δαχτυλίδια, βραχιόλια αλλά και κρεμαστά σκουλαρίκια πλέον έχουν τη θέση τους.

2

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και μια κρεμάστρα την οποία θα τοποθετήσεις μέσα στη ντουλάπα σου ή πίσω από την πόρτα για να τοποθετήσεις τα κρεμαστά σου σκουλαρίκια.

 

 

3

Αν έχεις αρκετούς φελλούς από μπουκάλια κρασί μπορείς να βάλεις τα σκουλαρίκια ακόμα και εκεί αφού πρώτα τους έχεις τοποθετήσει ομοιόμορφα μέσα σε ένα κάδρο. Στη συνέχεια βρες μια υπέροχη θέση στο δωμάτιο σου για να στολίσεις αυτό το εναλλακτικό κάδρο.

4

 

Οι δαντέλες της γιαγιάς σου είναι πιο επίκαιρες από ποτέ για το πιο vintage στυλ που θα τακτοποιήσει τα κρεμαστά στολίδια σου. Κόλλησε τες με πινέζες σε ένα παλιό καθρέπτη και στόλισε το στον τοίχο. Και πρωτότυπο και vintage, τι άλλο να ζητήσει κανείς;

4

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.