Ο πρώτος φούρνος με ενσωματωμένη κάμερα, για να βλέπετε τι…ψήνεται!

1

Αν μη τι άλλο, ζούμε σε μια μαγευτική εποχή, από πλευράς τεχνολογικής εξέλιξης. Σε ετήσια βάση, δεκάδες όνειρα και επιθυμίες άλλων δεκαετιών γίνονται πραγματικότητα και μας διευκολύνουν απίστευτα τη ζωή, ειδικά στο περιβάλλον του σπιτιού αλλά και εκτός αυτού.

AEG-ProCombi-Plus-Smart-003 (Large)

Τρανό παράδειγμα, ο νέος έξυπνος φούρνος της AEG με ενσωματωμένη κάμερα! Ονομάζεται ProCombi Plus Smart oven και υπόσχεται να φέρει επανάσταση στον τρόπο που ψήνετε τα φαγητά σας. Έχει μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας και μέσω του app της AEG, μπορείτε μέσω iOS και Android να ελέγξετε τη λειτουργία του φούρνου, να αυξομειώσετε τη θερμοκρασία, να αλλάξετε mode ψησίματος και φυσικά να τον ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε.

AEG-ProCombi-Plus-Smart-002 (Large)

Όμως, τι νόημα έχει να ελέγχεις τον φούρνο σου εξ’αποστάσεως αν δε μπορείς να δείς και το περιεχόμενό του; Πως θα κρίνεις αν είναι έτοιμο ή θέλει ακόμη ώρα για να ψηθεί σωστά; Η λύση λέγεται CookView, είναι η ενσωματωμένη κάμερα στο εσωτερικό του ProCombi Plus Smart oven και προβάλλει live στο mobile σας το φαγητό ώστε να κρίνετε πόση ώρα χρειάζεται να μείνει ακόμη στο φούρνο!

AEG-ProCombi-Plus-Smart-001 (Large)

Παράλληλα μπορείτε να έχεις πρόσβαση σε μια μεγάλη κοινότητα χρηστών ώστε να πάρετε ιδέες για φαγητά από άλλους αλλά και να μοιραστείτε τις δικές σας δημιουργίες μαζί τους, λαμβάνοντας φωτογραφίες με την ενσωματωμένη κάμερα! Ο έξυπνος φούρνος της AEG θα είναι διαθέσιμος από το 2016.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.