Οργανώστε τη ντουλάπα σας και κερδίστε χρήματα

0

Η καλοκαιρινή περίοδος είναι η καλύτερη εποχή για να αγοράσετε ρούχα. Το να ξοδέψετε όμως κάποια έξτρα χρήματα αυτή τη στιγμή για να ανανεώσετε τη ντουλάπα σας ειδικότερα τη στιγμή που ετοιμάζεστε να διαθέσετε αρκετά χρήματα για τις καλοκαιρινές διακοπές σας δεν είναι αυτό που θέλετε. Σωστά;

1.Τα χρειάζεστε όλα;

Τα περισσότερα ρούχα, αν όχι όλα τα αγοράζετε με σκοπό να τα φορέσετε για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Πουκάμισα, T-shirts, φορέματα, κάλτσες, εσώρουχα γίνονται στοίβες στη ντουλάπα με αποτέλεσμα να μη βρίσκετε αυτό που θέλετε τη στιγμή που το θέλετε. Κρατήστε μια ξεχωριστή γωνία ή ράφι για κάθε διαφορετικό τύπο ρούχων. Αυτό θα σας βοηθήσει όχι μόνο να ξέρετε πόσα είδη έχετε αλλά θα κάνει και πιο εύκολη την επιλογή σας.

2.Ταξινόμηση σύμφωνα με το χρώμα

Η χρωματική κωδικοποίηση είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να οργανώσετε μια ντουλάπα. Η χρωματική κωδικοποίηση στη ντουλάπα σας επιτρέπει να δείτε ποια χρώματα  έχετε αλλά και πόσα είδη από ρούχα έχετε στο αυτά τα χρώματα. Έτσι, την επόμενη φορά που θα βγείτε έξω για να αγοράσετε ένα ακόμη μαύρο φόρεμα, σκεφτείτε τη ντουλάπα σας για το αν πραγματικά το χρειάζεστε ή όχι.

3.Κρεμάστε τις τσάντες σας

Οι κρεμασμένες τσάντες είναι ο καλύτερος τρόπος για να σας γνωρίζετε τι τσάντες έχετε αλλά και ταυτόχρονα να τις χρησιμοποιήσετε όλες. Εξοικονομείτε ταυτόχρονα πολύ χώρο ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετικά.

4.Χωρίστε τα ρούχα σε καθημερινή ένδυση αλλά και στις εξόδους σας

Έτσι μπορείτε να ξεχωρίσετε κάθε ρούχο ανάλογα με την περίσταση. Αυτό με τη σειρά του θα σας βοηθήσει να τα ταιριάξετε καλύτερα αλλά θα σας υπενθυμίζει και τι έχετε αλλά και τι πρέπει να αγοράσετε.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.