Το Ultra HD 4K Blu-Ray Player της Samsung είναι το «μέλλον» της οικιακής ψυχαγωγίας!

0

Η Samsung μας έχει συνηθίσει σε ποιοτικά και εξελιγμένα προϊόντα που αναβαθμίζουν σε μεγάλο βαθμό την οικιακή ψυχαγωγία. Η κορεατική εταιρεία ετοιμάζεται μέσα στο μήνα που διανύουμε να λανσάρει στην ευρωπαϊκή αγορά, το UBD-K8500, το πρώτο Blu-ray player το οποίο υποστηρίζει ανάλυση Ultra HD 4K!

Το νέο Βlu-ray player της Samsung αναμένεται να βρίσκεται πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο των παραδοσιακών Blu-ray players, φέρνοντας μία νέα εποχή στην οικιακή ψυχαγωγία με απαράμιλλη ποιότητα και εικόνα υψηλής ευκρίνειας που δεν όμοια της δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν.

UBD-K8500 (3)

Το UBD-K8500 όταν συνδεθεί σε μία smart τηλεόραση της Samsung μπορεί να προβάλλει λεπτομερείς εικόνες που ξεπερνούν την ανάλυση των 1080p κατά 4 φορές. H πρόταση της Samsung ενσωματώνει την αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας στην κατηγορία του, καθώς πέραν της αναπαραγωγής Ultra HD Blu-ray discs δύναται να πραγματοποιήσει UHD upscaling που σημαίνει ότι αναβαθμίζει σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα εικόνας των απλών DVD και Blu-ray.

Παράλληλα, διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και θύρα Ethernet, παρέχοντας μία σειρά από smart λειτουργίες στον χρήστη του, με σημαντικότερη όλων την πρόσβαση στο Smart Hub της Samsung που ουσιαστικά επιτρέπει το streaming 4Κ videos. Εκτός από τα παραπάνω το UBD-K8500 έρχεται εξοπλισμένο με έναν web-browser, ενώ το octa-core chipset του αποτελεί εγγύηση για την απόδοση και την αξιοπιστία του.

UBD-K8500 (4)

Επιπλέον, το Ultra HD 4K Blu-Ray Player  της Samsung  διαθέτει dual HDMI εξόδους, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για υποστήριξη των προτύπων ήχου Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio παρέχοντας δυναμικό πολυκάναλο surround ήχο. Τέλος, το UBD-K8500 διαθέτει μία USB 3.0 port που σας επιτρέπει να συνδέσετε flash drives για την εύκολη αναπαραγωγή multimedia αρχείων. Χωρίς αμφιβολία, το UBD-K8500 περνάει την οικιακή διασκέδαση σε μία νέα εποχή…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.