Στα «spots» της Elpedison στα Public, μπορείς να μειώσεις το λογαριασμό ρεύματός σου έως και 31%!

0

Τα Public, η νούμερο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 47 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, και η ELPEDISON, ο μεγαλύτερος σε αριθμό πελατών εναλλακτικός προμηθευτής ρεύματος, ανακοίνωσαν σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου τη νέα τους συνεργασία Με κεντρικό μήνυμα «Ενέργεια για να κερδίζεις διπλά», η συνεργασία στηρίζεται στο τρίπτυχο ποικιλία-ευκολία-οικονομία και προσφέρει προϊόντα  ηλεκτρικού ρεύματος ELPEDISON μαζί με ειδικές προσφορές από τα Public, που παρέχουν προστιθέμενη αξία και πραγματικό όφελος στους πελάτες των Public, που αναζητούν την οικονομία.

Η ELPEDISON, ο πρώτος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα με παρουσία στο χώρο από το 2005, είναι μια εταιρεία που προήλθε από την σύμπραξη τριών μεγάλων Ομίλων στον τομέα της ενέργειας, των  Ελληνικά Πετρέλαια,  Edison και  Ελλάκτωρ.

Τα προϊόντα ενέργειας ELPEDISON διατίθενται στα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα (εξαιρείται προς το παρόν η Μυτιλήνη) και έρχονται να  προστεθούν σε μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών οικονομίας που έχουν ήδη δημιουργήσει τα Public προσφέροντας στον καταναλωτή την εξοικονόμηση που έχει ανάγκη στην καθημερινότητα του.

thumbnail

Ο κ. Στάθης Βωβός Εμπορικός Διευθυντής της ELPEDISON, αναφέρει ότι «Η συνεργασία μας με την αλυσίδα καταστημάτων Public, το Νο. 1 Retailer σε προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, αποδεικνύει ότι θέλουμε έμπρακτα να βρισκόμαστε δίπλα στους καταναλωτές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γίνουν πελάτες ELPEDISON σε ένα από τα 47 καταστήματα της αλυσίδας, προκειμένου να επωφεληθούν από τις ανταγωνιστικές τιμές ρεύματος και τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η ELPEDISON καθώς και από την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση και τη σημαντική ποικιλία προϊόντων που παρέχουν τα Public».

Ο κ. Γιάννης Σίμος, Εμπορικός Διευθυντής προϊόντων τεχνολογίας και υπηρεσιών των Public, αναφέρει σχετικά, «Είμαστε περήφανοι για το νέο μας άνοιγμα στην αγορά υπηρεσιών ενέργειας, το οποίο πραγματοποιείται με μία από τις πιο σημαντικές και αξιόπιστες εταιρείες της αγοράς, την ELPEDISON. Τα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος που διατίθενται στο δίκτυο μας δίνουν άλλη μια λύση στον επισκέπτη μας που αναζητά την οικονομία καθώς τώρα μπορεί όχι μόνο να επωφεληθεί έως και 31% στον λογαριασμό του ρεύματος αλλά να αποκτήσει και δωροεπιταγή 31 ευρώ για τα αγαπημένα του προϊόντα μόνο στα Public. Στα Public συνδυάζουμε τα περισσότερα από 1.000.000 προϊόντα και υπηρεσίες με μοναδικές τιμές και προσφορές, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που μας αναδεικνύουν σε one stop shop. Για τον Έλληνα καταναλωτή, που αναζητά την πραγματική οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι ή την επιχείρησή του, μια επίσκεψη στα Public γίνεται πλέον μονόδρομος».

Photo1

Με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών, οι πλήρως καταρτισμένοι εκπρόσωποι πωλήσεων των Public θα προσφέρουν στους πελάτες προσωποποιημένες λύσεις για τα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος που θα τους προσφέρουν τη μέγιστη εξοικονόμηση, βάσει των αναγκών τους. Οι επισκέπτες των Public θα μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα συνδρομητές ELPEDISON για το ηλεκτρικό τους ρεύμα απλά με την επίδειξη της ταυτότητας και έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, πρωτότυπο, σε φωτοτυπία ή σε ηλεκτρονική μορφή.

Η συνεργασία των Public με την ELPEDISON λαμβάνει υπόψη της τόσο την απελευθέρωση της αγοράς του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα, η οποία αναμένεται να αλλάξει σημαντικά έως το 2020 ακολουθώντας τη συμμόρφωση της χώρας με το 3ο Μνημόνιο, όσο και την αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για εναλλακτικές και οικονομικότερες λύσεις ηλεκτρικού ρεύματος και προηγμένων υπηρεσιών.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.