Σταματάμε Μαζί να Αλλάζουμε τα φώτα στο Περιβάλλον

0

Η ΚΑΥΚΑΣ, η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, ενεργειακών λύσεων και βιομηχανίας, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος και με σύνθημα «Σταματάμε μαζί να αλλάζουμε τα φώτα στο περιβάλλον», μας προσκαλεί να δώσουμε περισσότερη προσοχή στο γεγονός ότι η δράση για την προστασία του περιβάλλοντος ξεκινά από τα απλά πράγματα. Κάνοντας μερικές μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες, όχι μόνο βοηθάμε το περιβάλλον, αλλά κάνουμε και οικονομία στις δαπάνες μας.

Με αυτό το σκεπτικό, η KAYΚΑΣ, από 5 έως και 12 Ιουνίου, προσφέρει έκπτωση 10% σε λαμπτήρες τεχνολογίας LED, δίνοντας έτσι ένα δυνατό κίνητρο σε όλους μας να αντικαταστήσουμε τους παλιούς λαμπτήρες πυρακτώσεως, φθορισμού , αλογόνου και CFL (οικονομίας) με λαμπτήρες τεχνολογίας LED.

Οι λαμπτήρες τεχνολογίας LEDείναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης, με διάρκεια ζωής έως 25 έτη. Η εξοικονόμηση ενέργειας που προσφέρουν φτάνει το 95%, ενώ δεν περιέχουν επικίνδυνες ουσίες όπως υδράργυρο, κάδμιο ή μόλυβδο και δεν εκπέμπουν υπεριώδη ακτινοβολία UV.Print

Be Green, be LED, Be KAFKAS

Αναλυτικά τα πλεονεκτήματα που έχουν οι λαμπτήρες τεχνολογίας LED:

Διάρκεια ζωής – Οι λαμπτήρες LED έχουν δέκα φορές μεγαλύτερο χρόνο ζωής από τους λαμπτήρες οικονομίας και πολύ περισσότεροαπό τους λαμπτήρες πυρακτώσεως.

Ανθεκτικότητα – Επειδή οι λαμπτήρες LED δεν έχουν λεπτό γυάλινο περίβλημα και αποτελούνται κυρίως απόπολυκαρβονικό υλικό, είναι ανθεκτικοί και δε σπάνε όπως οι κλασσικοί λαμπτήρες.

Θερμοκρασία – Οι λαμπτήρες LED δεν εκπέμπουν θερμότητα κατά τη διάρκεια λειτουργίας τους. Παράγουν 3,4 BTU’s/ώρα, τα οποία αποτρέπουν το λαμπτήρα από το να θερμανθεί και να συμβάλλει στην αύξηση θερμοκρασίας του χώρου στον οποίο βρίσκεται.

Δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες – Δεχρησιμοποιείται υδράργυρος για την κατασκευή των λαμπτήρων LED και δεν περιέχουν κάδμιο ή μόλυβδο.

Αποδοτικότητα- Οι λαμπτήρες LED καταναλώνουν από 3-17 Watt (δηλαδή το 1/3 έως το 1/30 των λαμπτήρων πυρακτώσεως ή οικονομίας). Εκτός του ότι καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση με την εξαιρετικά υψηλή διάρκεια ζωής τους.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.