Τα pins του σπιτιού που λατρέψαμε στο Pinterest

0

Η ζωή είναι ωραία και γεμάτη pins από πρωτότυπες ιδέες για το σπίτι στο Pinterest. Οι πίνακες μας γεμίζουν καθημερινά με χρώματα, diy, σπίτια και ιδέες για καλύτερη οργάνωση του χώρου. Αυτά λοιπόν είναι τα πιο «ψαγμένα» pins που αναζήτησαν οι χρήστες του pinterest.

1. Εξωτερική διακόσμηση χώρου. Γιατί καλή η εσωτερική διακόσμηση αλλά κανείς δεν μπορεί να περιοριστεί σε τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού και πάντα θέλει κάτι περισσότερο.

2.Η συγκρατημένη παλέτα. Που σημαίνει πως ανάμεικτα μέταλλα κάνουν την εμφάνιση τους ενώ το χρώμα κυμαίνεται σε πιο απαλούς χρωματισμούς ιδιαίτερα στην κουζίνα για ένα πιο ουδέτερο αποτέλεσμα.

3. Τζάκι στη μπανιέρα. Ο όρος «πολυτέλεια» δεν έχει τέλος με την συγκεκριμένη αναζήτηση κάτι που μας κάνει να απορούμε πόσο πιο χαρούμενος να είναι ένας άνθρωπος.

4.Οργάνωση κουζίνας. Επειδή όλοι μας έχουμε πολλές συσκευές, αξεσουάρ και αναλώσιμα και πάντα οι ιδέες οργάνωσης είναι ευπρόσδεκτες.

5.Έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι για την κουζίνα. Γιατί όταν η κουζίνα είναι μικρή πρέπει να σκεφτείς νέους τρόπους για να αξιοποιήσεις τον χώρο.

6. Χαλαρωτικές αιώρες. Γιατί είναι όμορφο να χαλαρώνεις σε μια αιώρα ακόμα και αν αυτή είναι στο μπαλκόνι σου.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.