Τα πράγματα που θα πρέπει να έχει η κρεβατοκάμαρα ενός ζευγαριού

0

Το πρώτο βήμα έγινε και επιτέλους μετακομίσατε μαζί. Το θέμα είναι πως θα γίνει αρκετά ρομαντικό το υπνοδωμάτιο σας προκειμένου να έχετε όσες περισσότερες στιγμές αγάπης γίνεται; Με τις παρακάτω συμβουλές είναι εύκολο.

1.Αλλάξτε τη διάθεσή σας με χρώμα: Επιλέξτε ένα χρώμα που θα σας ενθαρρύνει τόσο ώστε να χαλαρώσετε. Ξεχάστε τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι, το θέμα είναι το χρώμα να μπορεί να σας ηρεμήσει.

2.Επενδύστε σε σεντόνια ποιότητας: Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο τα σεντόνια είναι ένα βασικό έξοδο για ένα δωμάτιο γι αυτό και πρέπει να είναι πάντα προσεγμένα όσο ακριβά και αν είναι.

3.Θέσε την ακαταστασία υπό έλεγχο:Τίποτα δεν μπορεί να σκοτώσει περισσότερο τη διάθεση σου από ένα χάος στο δωμάτιο. Εξοπλίσου με έπιπλα τα οποία έχουν συρτάρια ή χώρους αποθήκευσης όπως ντουλάπια ώστε να οργανώσετε το δωμάτιο σας. Μη ξεχνάς πως είστε δύο τώρα και όχι ένας.

4. Ρύθμισε τον ήχο: Ορισμένοι θεωρούν ότι η τηλεόραση είναι αναγκαιότητα για ένα δωμάτιο αλλά μπορεί επίσης να είναι απόσπαση προσοχής. Αντί λοιπόν να αγοράσεις μια τηλεόραση, δοκίμασε ένα ραδιόφωνο με εξαιρετικό ήχο.

5. Αξιοποίησε στο έπακρο τον ατμοσφαιρικό φωτισμό. Αγόρασε κεριά και λάμπες όπου μπορούν να αλλάζουν το πόσο έντονο είναι το φως ώστε να σας προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.