Τα Turtle Beach gaming ακουστικά διαθέσιμα στην Ελλάδα!

0

Αν είσαι gamer, τα ακουστικά Turtle Beach είναι το απόλυτο αξεσουάρ για σένα.

Αναζητάς τα καλύτερα αξεσουάρ για την κατηγορία gaming; Τα Public παρουσιάζουν αποκλειστικά την εταιρεία Turtle Beach, την νούμερο 1 εταιρεία σε πωλήσεις ακουστικών gaming για κονσόλες σε Αμερική και Αγγλία. Τα gaming ακουστικά της Turtle Beach, με 40 χρόνια καινοτομίας στον ήχο, αποτελούν το ιδανικό gadget για τους λάτρεις του παιχνιδιού που θέλουν να κατακτήσουν την κορυφή και να απολαύσουν τον ήχο της νίκης σε προσιτές τιμές.

Turtle_beach

Η εξαιρετική τους ποιότητα εξελίσσει ακόμα περισσότερο την εμπειρία του gaming, ενώ υπάρχουν και μοντέλα με ασύρματη σύνδεση όπου η επαναφορτιζόμενη μπαταρία και η ειδικήμοντέρνα μαγνητική βάση φόρτισης, σε απαλλάσσουν από τα καλώδια, ακόμα και στη διαδικασία της φόρτισης.

Εξοπλισμένα με το ψηφιακό DTS 7.1 digital surround* (σε όποιο μοντέλο διατίθεται), μαζί με δύο εκπληκτικά μικρόφωνα που ανιχνεύουν τα «καρφιά» έντασης του παιχνιδιού και αυτόματα αυξάνουν την ένταση του chat, υπόσχονται πως μαζί τους δεν θα χάσεις ποτέ επαφή με την ομάδα σου. Το headset ‘φροντίζει’ επίσης να φιλτράρει τους απότομους θορύβους στο δικό σου περιβάλλον, ώστε να μην ενοχλούνται αυτοί που σε ακούν, με τη λειτουργία active noise cancellation. Παράλληλα, η αποκλειστική τεχνολογία Superhuman Hearing ανιχνεύει με ακρίβεια ήχους από το περιβάλλον που δεν είναι στο οπτικό σου πεδίο βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τον gamer να “ακούει” όπου οι υπόλοιποι δεν μπορούν.

tb

Τα ακουστικά της Turtle Beach θα μεταμορφώσουν την εμπειρία σου και θα απογειώσουν το gaming, είτε παίζεις σε PC, σε XΒox ή σε PlayStation, αφού δεν χρησιμοποιούν την τεχνολογία του PC ή της κονσόλας για την απόδοση του ήχου αλλά διαθέτουν την τεχνολογία ενσωματωμένη στα ίδια τα ακουστικά για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Ανακάλυψε το απόλυτο αξεσουάρ gaming για κονσόλα στα Public και γίνε καλύτερος gamer. Δες τα προϊόντα εδώ: http://go.public.gr/turtlebeach

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.