Αυτό το «έξυπνο» κρεβάτι κρύβει από κάτω μία ντουλάπα

1

Πόσες και πόσες φορές δεν ευχηθήκατε να είχατε περισσότερο χώρο για να χωρέσουν κάπου επιτέλους τα ρούχα σας. Ειδικά στα σπίτια όπου τα τετραγωνικά δεν είναι σε αφθονία, αυτό είναι ένα μόνιμο πρόβλημα.
Το κρεβάτι «Container» της Ιταλικής Dielle είναι φτιαγμένο για αυτήν ακριβώς την περίπτωση.

Η εταιρεία που σχεδιάζει έπιπλα έχει φτιάξει ένα υπερυψωμένο κρεβάτι που στο εσωτερικό του κρύβει μία ντουλάπα! Είναι ένας χώρος τεσσάρων τετραγωνικών που καλύπτει τις ανάγκες αποθήκευσης. Μπορείτε να «συρθείτει» σε αυτόν, αλλά και να μπείτε σ’ αυτόν εάν σηκώσετε το κρεβάτι. Ο χώρος μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα είτε για να διαθέτει περισσότερα ράφια, είτε χώρο για να κρεμάσετε φορέματα. Εξωτερικά τα ντουλάπια στο πλάι μετατρέπονται σε σκάλα για να ανέβετε στο κρεβάτι.

Το σύστημα αυτό είναι φτιαγμένο 100% ανακυκλώσιμα Ecolegno ξύλινα πάνελ, που βγαίνουν σε διάφορα χρώματα και φινιρίσματα. Η αρχική τιμή για το κρεβάτι Container ξεκινάει από τα 3.800 ευρώ.

Container-bed-by-Dielle-2-1020x610 Container-bed-by-Dielle-3-1020x610Container-bed-by-Dielle-6-1020x610 Container-bed-by-Dielle-7-1020x610

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.