Το νέο ηχοσύστημα της Bang & Olufsen με σχεδιασμό από… το μέλλον!

0

Η Bang & Olufsen είναι γνωστή για τα ποιοτικά και πανέμορφα συστήματα ήχου που διαθέτει στην αγορά και η νέα της δημιουργία είναι το BeoSound 35, μια soundbar που όμως είναι πολλά περισσότερα από αυτό!

Η εμφάνιση του BeoSound 35 θυμίζει πολύ μια premium, μεταλλική soundbar, όμως στην πραγματικότητα είναι ένα All-In-One (AIO) σύστημα ήχου με πολλές δυνατότητες. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε το μεταλλικό stand του για να το τοποθετήσετε σε όποιο έπιπλο θέλετε, ή να το αφαιρέσετε και να το κρεμάσετε στον τοίχο του δωματίου, του σαλονιού κυριολεκτικά όπου σας αρέσει! Ταιριάζει άψογα με κάθε χώρο και ο σχεδιασμός του δίνει «πόντους» στην αισθητική του σπιτιού.

beosound 35 (1)

Το BeoSound 35 διαθέτει δύο 4ιντσα bass drivers που βρίσκονται στο κέντρο του, ενώ δύο ακόμη ηχεία των 3/4 ιντσών αναλαμβάνουν την απόδοση των μεσαίων και υψηλών συχνοτητήτων, τοποθετημένα στις άκρες του και με κλίση προς τα πλάγια. Έτσι, έχετε σχεδόν surround ήχο που καλύπτει φάσμα 180 μοιρών μπροστά από το σύστημα. Κάθε ένα από τα ηχεία τροφοδοτείται από ένα 80 Watt ενισχυτή κατηγορίας D.

beosound 35 (2)

Κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με πλήκτρα αφής για τον έλεγχό του, οθόνη για την προβολή πληροφοριών και προφανώς δυνατότητα σύνδεσης ασύρματα μέσω του BeoSound app, αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το remote controller του. Ενσωματώνει πλατφόρμες υπηρεσιών όπως οι Spotify, Deezer και TuneIn, έτσι έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς και εκατομμύρια τραγούδια μέσω Internet, ενώ υποστηρίζει και DLNA, Apple AirPlay και Bluetooth 4.0, αλλά και συνδυασμό με άλλα ηχεία της Bang & Olufsen για ομαδική αναπαραγωγή ήχου σε όλο το σπίτι.

beosound 35 (3)

Φυσικά, η ποιότητα κατασκευής, ο σχεδιασμός και ο παραγόμενος ήχος του BeoSound 35 κοστίζουν… γύρω στα 2295 ευρώ! Ως γνωστόν, τα ακριβά γούστα πληρώνονται…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.