Βάλτε χρώμα στο χώρο εύκολα κι οικονομικά με Praktiker

0

Θέλετε να βάψετε το σπίτι, τη βεράντα, τα έπιπλά σας αλλά δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε; Τα καταστήματα Praktiker σας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων, εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, αλλά και tips & ιδέες, ώστε να βάλετε χρώμα στο χώρο και στη ζωή σας εύκολα και οικονομικά. Κάντε την αρχή επιλέγοντας χρώματα από τον πλήρη Κατάλογο Χρωμάτων των καταστημάτωνPraktiker, που είναι διαθέσιμος μέχρι τις 27 Ιουνίου!PraktikerPaintsCatalogue_openII_2015

Ταυτόχρονα μπορείτε να επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά που ισχύει έως τις 13 Ιουνίου για να αποκτήσετε όλες τις αποχρώσεις σε χρώματα & βερνίκια VECHRO στην ίδια τιμή αλλά και να συμμετέχετε σε κλήρωση για 14 δωροεπιταγές αξίας 500 €.

Tα Praktiker είναι εδώ και μας βοηθούν να διαλέγουμε το ιδανικό είδος χρώματος – στην τέλεια απόχρωση, για να δημιουργούμε γρήγορα και οικονομικά κάθε χώρο μας – όπως μας εκφράζει. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε χρώματα για εσωτερική και εξωτερική τοιχοποιία & βερνίκια, από τα επιτυχημένα brands ιδιωτικής ετικέτας Praktiker (χρώματα υψηλής ποιότητας εφάμιλλη με των branded πρώτης ποιότητας) & Budget καθώς και τα επώνυμα brands Vivechrom &Vechro. Παράλληλα, τα Praktiker μας εξοπλίζουν και με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ βαφής, για την προετοιμασία και την υλοποίηση κάθε εργασίας μας, ανάμεσα στα οποία και τα εργαλεία βαφής Lux που φέρνει σε αποκλειστική διάθεση.PraktikerPaintsCatalogue_open_2015

Επιπλέον, με τη νέα υπηρεσία ανάμειξης χρωμάτων, τα καταστήματα Praktiker μας δίνουντην ευκαιρία να διαλέξουμε την απόχρωση που επιθυμούμε ανάμεσα σε χιλιάδες διαθέσιμες χρωματικές επιλογές και το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων αναλαμβάνει τη δημιουργία της δωρεάν!

Αντλήστε tips&ιδέες για τη σωστή επιλογή και εφαρμογή χρωμάτων, μάθετε να διακοσμείτε τοίχους με τη τεχνική του στένσιλ και αναδείξτε παλιές ξύλινες επιφάνειες, μέσα από την κατηγορία Tips & ιδέες στο site του Praktiker και δημιουργήστε χρωματίζοντας!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.